Ο Μητσοτάκης τα θέλει και τα λέει ή του ξεφεύγουν;

Ο Μητσοτάκης τα θέλει και τα λέει ή του ξεφεύγουν… αναρωτιέται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος και δεν είναι βέβαια ο μόνος με αυτή την απορία!!!

Προετοιμάζει το έδαφος για την επικείμενη συζήτηση στη Βουλή για την «ανομία και την έξαρση της εγκληματικότητας» ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, με αφορμή τα συγχαρητήρια που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΕΛ.ΑΣ για τη σύλληψη του 29χρονου που κατηγορείται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Ο κ. Τζανακόπουλος με δηκτικό ύφος στηλιτεύει την αντίφαση στην οποία έχει υποπέσει ο Πρόεδρος της ΝΔ από τη μία να καταθέτει ερώτηση στη Βουλή και τον πρωθυπουργό για την ανομία και από την άλλη να αναγκάζεται να παραδεχθεί τις επιτυχίες της, διερωτώμενος σαρκαστικά εάν «τα θέλει να τα λέει ή του ξεφεύγουν;».

«Ο κ. Μητσοτάκης δίνει συγχαρητήρια στην Αστυνομία για τις μεγάλες επιτυχίες της, ενώ ταυτόχρονα καταθέτει επίκαιρη ερώτηση για «την έξαρση της εγκληματικότητας και την ανομία» σημειώνει ο κ. Τζανακόπουλος σε δήλωσή του, καταλήγοντας με το ερώτημα «τελικά τα θέλει και τα λέει ή του ξεφεύγουν;»

Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης με μήνυμά του στο Twitter, δύο ημέρες μετά την κατάθεση της επίμαχης ερώτησης προς τον Αλέξη Τσίπρα, τόνιζε πως «συνεχάρην τον αρχηγό της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του 29χρονου. Όταν αφήνεται η ΕΛΑΣ να κάνει τη δουλειά της λειτουργεί μεθοδικά & αποτελεσματικά»

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Τι ξέχασαν να μας πουν τα κανάλια
Τι ξέχασαν να μας πουν τα κανάλια;
Πήρε τη Forthnet με κούρεμα 80% των δανείων
Πήρε τη Forthnet με κούρεμα 80% των δανείων
10 ναυάγια που προκαλούν δέος
10 ναυάγια που προκαλούν δέος!!!
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: