Ο Μητσοτάκης καταδικάζει το «bullying» αλλά

Ο Μητσοτάκης καταδικάζει το «bullying» αλλά…

Ο Μητσοτάκης καταδικάζει το «bullying» αλλά: Ο Μητσοτάκης καταδικάζει το «bullying» αλλά ξεχνά τον φίλο του Γεωργιάδη που ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια θύματα trafficking

Να ξεπλύνει ό,τι δεν ξεπλένεται επιχειρεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος υπερασπίστηκε – αυτός και το κόμμα του- μέχρις εσχάτων τον σύμβουλό του Νίκο Γεωργιάδη ο οποίος τελικά καταδικάστηκε πρωτόδικα για ασέλγεια κατά ανηλίκων χωρίς ελαφρυντικά.

Τώρα, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook μία φωτογραφία με κεντρικό μήνυμα τη φράση «Stop bullying» που αφορά τους μαθητές/μαθήτριες.

Ξεχνά βέβαια πως και τα 15χρονα και τα 16χρονα της Μολδαβίας -για τα οποία δεν έδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία- ήταν και αυτά παιδιά που πήγαιναν ακόμα σχολείο.

Ο κ. Μητσοτάκης μάλιστα κάνει και προτάσεις, γιατί το θράσος δεν έχει όρια:

Αναφέρει μάλιστα:

  • Σύνταξη και εφαρμογή Σχολικών Κανονισμών με κάθε σχολική μονάδα, με τη συμμετοχή και των μαθητών.
  • Εμπλουτισμός της ύλης με διδακτικές ενότητες σχετικές με δικαιώματα, ευθύνες και τις κοινωνικές σχέσεις των μαθητών.
  • Καθιέρωση του θεσμού του «Δάσκαλου/Καθηγητή Εμπιστοσύνης», στον οποίο θα απευθύνονται οι μαθητές για προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
  • Προγράμματα εκπαίδευσης μαθητών στον σεβασμό των δικαιωμάτων των άλλων κατά τη χρήση του διαδικτύου και στην αποφυγή της άσκησης βίας (cuberbullying).

«Η ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού είναι μία ευκαιρία να συζητήσουμε ανοιχτά με τα παιδιά μας και τους εκπαιδευτικούς μας για το bullying. Ζητούμενο ωστόσο είναι να πολεμήσουμε τον σχολικό εκφοβισμό στη ρίζα του. Αυτό θα κάνει η επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με συγκεκριμένες δράσεις», έγραψε ο κ. Μητσοτάκης.

Χρειάζεται πολύ θράσος για να κάνεις το δάσκαλο σε αυτά που απέτυχες, αλλά ο νυν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας διαθέτει άφθονο, αφού είναι και το μόνο που μπορεί να προτάξει μέσα στο έλλειμμα ηθικής και πολιτικής!

Προφανώς οι χρήστες του twitter έχουν ήδη να τον… γλεντάνε… χαρακτηριστικό και το σχόλιο χρήστη που γράφει: «Ρώτα τον Σαμαρά πως γίνετε το bullying. Έχει εμπειρία με την καθηγήτρια που έπιασε το γιο του να αντιγραφή».

Πραγματικά αυτή την φάρα από όπου και να την πιάσεις βρομάει… τόσο απλά!!!

Λευτεριά στον Νίκο Γεωργιάδη

Advertisements

Related Posts

Τα αναψυκτικά διαίτης παχαίνουν
Τα αναψυκτικά διαίτης παχαίνουν!!!
Τι προβλέπει το ΔΝΤ για την ανάπτυξη
Τι προβλέπει το ΔΝΤ για την ανάπτυξη;
Τι παίζει με την παραοικονομία στην Ελλάδα
Τι παίζει με την παραοικονομία στην Ελλάδα;
Άσχημα μαντάτα του ΔΝΤ για την ανάπτυξη
Άσχημα μαντάτα του ΔΝΤ για την ανάπτυξη
Αρέσει σε %d bloggers: