Ο Μητσοτάκης φοβάται το debate με Τσίπρα

Ο Μητσοτάκης φοβάται το debate με Τσίπρα

Ο Μητσοτάκης φοβάται το debate με Τσίπρα: Συνεχίζει να αρνείται ο Μητσοτάκης ένα debate με Τσίπρα ακόμα και στο ΣΚΑΙ με δικούς του δημοσιογράφους και σκονάκια!!!

Ο Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε για δεύτερη φορά από το βήμα της Βουλής την πρόκληση και πρόσκληση προς τον πολιτικό του αντίπαλο για έναν τηλεοπτικό διάλογο με θέμα το ονοματολογικό. Ε, και για δεύτερη φορά, περισσότερο αμήχανος από ποτέ, ο Κυριάκος την αρνήθηκε, κοιτώντας το γάντι που μόλις του είχε ρίξει ο Τσίπρας για μια ακόμα φορά.

«Επειδή κ. Μητσοτάκη, μόνο για επιφωνήματα είστε και για ατάκες, εγώ για δεύτερη φορά σας προκαλώ και σας προσκαλώ. Ελάτε και εδώ στη Βουλή αλλά και σε έναν τηλεοπτικό διάλογο για τη συμφωνία των Πρεσπών για να μας πείτε ποια επιχειρήματα έχετε» είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε με νόημα:

«Γιατί επί 20 χρόνια είχατε μια άποψη και τώρα για να ψηφοθηρήσετε έχετε αλλάξει άποψη… Για ποιο λόγο ακολουθείτε αυτήν την στάση πολιτικής αναξιοπιστίας σε σχέση με την ιστορία του κόμματός σας και οδηγείτε σε διχασμό τον ελληνικό λαό…»

Και συνέχισε τα πολιτικά χτυπήματα προς τον κ. Μητσοτάκη:

«Τι θέλετε; Θέλετε στη Δημόσια Τηλεόραση; Όχι; Στον ΣΚΑΪ, να σπάσουμε και το εμπάργκο; Θέλετε με δημοσιογράφους που σας δίνουν σκονάκια; Θέλετε με αυτούς που σας γράφουν τις ομιλίες; Με όποιον θέλετε κ. Μητσοτάκη… Εγώ έχω επιχειρήματα, εσείς έχετε φωνές και συνθήματα».

«Όπου θέλετε, όπως θέλετε και όποτε θέλετε» είπε προκαλώντας ακόμα περισσότερο τον κ. Μητσοτάκη.

«Και εδώ, δεν θα το γλιτώσετε. Θέλετε να στοιχηθείτε πίσω από κάποιους ακραίους που οργανώνουν συλλαλητήρια. Να έρθουν…» ανέφερε και κατέληξε λέγοντας με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να τον καταχειροκροτούν:

«Εμείς, έχουμε μόνο τη δύναμη των επιχειρημάτων μας, εσείς έχετε τη δύναμη του ψεύδους και του λαϊκισμού που σας οδηγούν στη στάση της ψηφοθηρίας. Ας συγκρίνουμε λοιπόν τις δυνάμεις μας».

Πάντως, νομίζω ότι πρέπει να αναφέρουμε, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης για επικεφαλής κόμματος που είναι (;;;) πρώτο στις… “δημοσκοπήσεις” με 15 μονάδες, δεν θα έπρεπε να φοβάται ένα debate, ή μήπως τελικά δεν είναι έτσι τα πράγματα, όπως η κλίκα και το σύστημα Μητσοτάκη θέλει να εμφανίζει;

Δεν είναι μάλιστα καθόλου τυχαίο που μετά από κάθε εμφάνιση του Μητσοτάκη, ειδικά στην Βουλή που υπάρχει και ο αντίλογος του Τσίπρα και όχι μόνο τα σκονάκια και τα κάθε λογής παπαγαλάκια και οι μεγαλοδημοσιογράφοι, που όλοι βλέπουμε πως εξελίσσεται σε… ένα ακόμα fail του άριστου, σκάει αμέσως και μια δημοσκόπηση που τον δείχνει νικητή με 10 και βάλε μονάδες. Μάλλον, σύμπτωση θα είναι…

Μόνο που βέβαια οι Πρωθυπουργοί και οι Κυβερνήσεις βγαίνουν συνήθως από τις εκλογές και όχι από τις δημοσκοπήσεις, οι οποίες, η αλήθεια είναι ότι, τα τελευταία χρόνια, δεν πέφτουν και πολύ μέσα…

Βασικά ότι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις… το αντίθετο ακριβώς βγαίνει!!!

Πάντως, μια καλή απορία για τους ιστορικούς και επιστήμονες του μέλλοντος θα είναι και το εξής:

πως είναι δυνατόν το καλύτερο βιογραφικό της χώρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλαδή, να εξευτελίζει κάθε λογική σε τέτοιο βαθμό, υποτάσσοντας την όποια καλλιέργεια και μόρφωση που μπορεί να έχει (έχουμε αρχίσει να αμφιβάλλουμε πολύ και γι’ αυτό) στον βωμό του ακροδεξιού λαϊκισμού του κάθε λογής σκουπιδιού που έχει μαζέψει στην αυλή του;

Πραγματικά, κρίμα…

Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση Τσίπρα

Advertisements

Related Posts

Αυξάνονται οι τιμές στα οικοδομικά υλικά
Αυξάνονται οι τιμές στα οικοδομικά υλικά
Η απάτη της ΝΔ σε 7 βίντεο
Η απάτη της ΝΔ σε 7 βίντεο
Ανησυχία και στην Ελλάδα για τον COVID-19
Ανησυχία και στην Ελλάδα για τον COVID-19
Το ελληνικό ποδόσφαιρο μπήκε σε μνημόνιο
Το ελληνικό ποδόσφαιρο μπήκε σε μνημόνιο
Αρέσει σε %d bloggers: