Ο Μητσοτάκης διαλύει το μαγαζί του

Ο Μητσοτάκης διαλύει το μαγαζί του

Ο Μητσοτάκης διαλύει το μαγαζί του: Ο Μητσοτάκης διέγραψε από την ΝΔ τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνο Μίχαλο. Μετατροπή ΝΔ σε ακροδεξιό μόρφωμα…

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και πρώην πρόεδρος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, διεγράφη από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά από συνεδρίαση της επιτροπής Δεοντολογίας.

  • Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης, άφησε αιχμές για «Δούρειους Ίππους» εντός του κόμματος.
  • Ο Ευάγγελος Αντώναρος εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της ηγετικής ομάδας του κόμματος, κάνοντας λόγο για «σφετεριστές μιας εξουσίας που δεν τους ανήκει» και «προδότες αρχών, αξιών και διαδικασιών».
  • Ο Κ. Μίχαλος κάνει λόγο για αψυχολόγητη απόφαση και τονίζει ότι διεγράφη λόγω των δηλώσεων του για την ολοκλήρωση του τρίτου μνημονίου και τη συμφωνία με ΠΓΔΜ.

Πάντως πρώτη φορά στα χρονικά παρακολουθούμε το σίριαλ με θέμα την διάλυση και αποσύνθεση ενός κόμματος αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ας δούμε όμως το χρονικό της πιο πρόσφατης πράξης στο έργο διάλυσης της ΝΔ όπως την ξέραμε.

Η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης και αποφάσισε τη διαγραφή του προέδρου του ΕΒΕΑ και πρώην προέδρου της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Κωνσταντίνου Μίχαλου.

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης, άφησε αιχμές για τον ρόλο του Κ. Μίχαλου και υποστήριξε ότι δεν έδειξε σεβασμό στις αξίες της ΝΔ. «Με βάση τον καταστατικά αυτονόητο σεβασμό στις αρχές, τις αξίες & τις βασικές θέσεις της ΝΔ, ο κ. Μίχαλος τέθηκε από σήμερα εκτός κόμματος. Στη ΝΔ δεν χωρούν “Δούρειοι Ίπποι”. Την επόμενη εβδομάδα θα συζητήσουμε πολλά σε συνάντηση με όλα τα στελέχη των Επιμελητηρίων μελών της Παράταξης».

Tα «ατοπήματα» που του χρεώνει η ΝΔ

Λίγη ώρα μετά τη διαγραφή του, ο Κ. Μίχαλος έκανε λόγο για αψυχολόγητη απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος δεν δέχεται διαφορετικές απόψεις και οδηγεί το κόμμα του σε βαθιά εσωστρέφεια. Υποστήριξε ότι ανάμεσα στα «ατοπήματα» του ήταν η ικανοποίηση του για την ολοκλήρωση του τρίτου μνημονίου και οι δηλώσεις του για τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ.

Για την απόφαση διαγραφής μου από τη Νέα Δημοκρατία: Πρώτα απ όλα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι στην Π.Ε. της ΝΔ…

Geplaatst door Konstantinos Michalos op Woensdag 27 juni 2018

«Όποιος σιωπά εντός της ΝΔ είναι συνένοχος»

Ο Ευάγγελος Αντώναρος, στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραμανλή, επιτέθηκε στην ηγετική ομάδα της ΝΔ με βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Έκανε λόγο για «συμμορία των Μητσοτάκηδων, των Σαμαράδων, των Αδώνιδων και των Αυγενάκηδων» και υπογράμμισε ότι όποιος εντός της ΝΔ σιωπά απέναντι στους προδότες και τους σφετεριστές είναι συνένοχος.

Ντροπη! Ντροπη! Ντροπη!Αυτη η συμμορία των Μητοστάκηδων, των Σαμαράδων, των Αδώνιδων και των Αυγενάκηδων δεν έχει…

Geplaatst door Evangelos Antonaros op Woensdag 27 juni 2018

Λίγος ο Μητσοτάκης στον ΣΚΑΙ

Ο Γιάννης είναι πολύ μικρός!!!

Related Posts

Σε πύρινο κλοιό η χώρα
Σε πύρινο κλοιό η χώρα
6 ελληνικά νησιά στους μυστικούς παραδείσους
6 ελληνικά νησιά στους μυστικούς παραδείσους
Ελάχιστες οι πιθανότητες Brexit με συμφωνία
Ελάχιστες οι πιθανότητες Brexit με συμφωνία
Οι δεξιότητες που αναζητούν οι εταιρείες
Οι δεξιότητες που αναζητούν οι εταιρείες
Αρέσει σε %d bloggers: