Ο Μητσοτάκης ακούει debate και φεύγει τρέχοντας

Ο Μητσοτάκης ακούει debate και φεύγει τρέχοντας

Ο Μητσοτάκης ακούει debate και φεύγει τρέχοντας: Ο κ. Μητσοτάκης ακούει ντιμπέιτ και φεύγει τρέχοντας και στη ΝΔ κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους αναζητώντας τυχαίες δικαιολογίες

«Ο κ. Μητσοτάκης ακούει ντιμπέιτ και φεύγει τρέχοντας και στη ΝΔ κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους αναζητώντας εντελώς προσχηματικές δικαιολογίες», ανέφερε η κ. Σβίγκου σε συνέντευξη στο ράδιο 24/7 απαντώντας σε ερώτηση γιατί κατά την εκτίμησή της ο αρχηγός της ΝΔ αποφεύγει τη διεξαγωγή ντιμπέιτ με τον πρωθυπουργό. Προσέθεσε δε ότι «η κυβέρνηση θα επιμείνει στην πραγματοποίηση του ντιμπέιτ».

«Ο κ. Μητσοτάκης αποφεύγει το ντιμπέιτ γιατί δεν έχει τα επιχειρήματα να αντεπεξέλθει σε μια πολιτική συζήτηση με τον πρωθυπουργό» συνέχισε η κ. Σβίγκου.

«Γιατί θα πρέπει, όχι να μιλήσει μόνο για τη Βενεζουέλα και για τον Μαδούρο, θα πρέπει να μιλήσει για το ασφαλιστικό, θα πρέπει να μιλήσει για το πώς το Δημόσιο θα σταθεί στα πόδια του με το 1 προς 5 που ο ίδιος προτείνει, θα πρέπει να μιλήσει για τα εργασιακά δικαιώματα, θα πρέπει να μιλήσει για το όραμά του για την ανάπτυξη. Όλα αυτά είναι πράγματα τα οποία αγχώνουν πάρα πολύ τον Κυριάκο Μητσοτάκη, γι’ αυτό έχουν πρόβλημα να απαντήσουν στην πραγματική ατζέντα και στα πραγματικά προβλήματα των πολιτών».

Συνεχίζοντας η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «αντίθετα ο κ. Τσίπρας δεν έχει αρνηθεί καμία συζήτηση. Το αντίθετο. Ο πρωθυπουργός είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός ο οποίος όχι μόνο όταν του γίνεται ερώτηση πηγαίνει στην Ώρα του Πρωθυπουργού στη Βουλή και έχει προκαλέσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη κάθε Παρασκευή να του καταθέτει ερώτηση και να πηγαίνει ο ίδιος στη Βουλή για να του απαντά. Κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πόσες φορές το έχει τολμήσει αυτό να το κάνει; Δύο, τρεις;».

Ερωτηθείσα σχετικά η κ. Σβίγκου, διαβεβαιώνει πως η κυβέρνηση είναι ανοικτή στο διάλογο με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.

«Το βασικό είναι κατ’ αρχάς να αποδεχθεί η ΝΔ το διάλογο. Εμείς, όπως γνωρίζετε, κι όταν αρνιόταν ο Αντώνης Σαμαράς το ‘12 και το ‘15 να προσέλθει σε ντιμπέιτ -γιατί και αυτός είχε την ίδια στάση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη- και τότε ήμασταν ανοιχτοί στο τι μορφή θα πάρει αυτός ο διάλογος. Αλλά ας δεχθεί πρώτα η ΝΔ και δεν νομίζω ότι θα τα χαλάσουμε στους όρους με τους οποίους θα διεξαχθεί αυτός ο διάλογος», ανέφερε χαρακτηριστικά και τόνισε.

«Εμείς θα ήμασταν ανοιχτοί και σε διάλογο με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. Όπως έχει ξαναγίνει εξάλλου. Ποτέ δεν έχουμε κρυφτεί και δεν θα κρυφτούμε και τώρα. Αλλά, αντί η κ. Γεννηματά να θέτει το ζήτημα στον ΣΥΡΙΖΑ που το ίδιο το κόμμα αυτό έχει ανοίξει το ζήτημα του ντιμπέιτ, θα της έλεγα και η ίδια να πάρει πρωτοβουλίες και να καλέσει τα κόμματα για να γίνει το ντιμπέιτ. Γιατί δηλαδή απευθύνεται στον ΣΥΡΙΖΑ; Αλλά και πάλι, επειδή απευθύνεται, σας απαντώ καθαρά ότι εμείς θα ήμασταν ανοιχτοί και σε ένα δεύτερο ντιμπέιτ με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς».

«Ολα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν το έργο του κ. Πολάκη στο υπουργείο Υγείας. Είναι υποκριτική αυτή η συζήτηση» τόνισε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε η Ράνια Σβίγκου στο ραδιοσταθμό 24/7 και τους δημοσιογράφους Βασίλη Σκουρή και Αγγελική Σπανού.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη

Μητσοτάκης ο Μεσιάς της μεσαίας τάξης!!!

Ο Μητσοτάκης φοβάται το debate με Τσίπρα

Related Posts

Ξεκατίνιασμα μεγαλομιντιαρχών στο twitter
Ξεκατίνιασμα μεγαλομιντιαρχών στο twitter
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Μεγάλη νίκη των Συντηρητικών στην Βρετανία
Μεγάλη νίκη των Συντηρητικών στην Βρετανία
Αρέσει σε %d bloggers: