Ο Μαρινάκης δείχνει ποιος είναι το αφεντικό

Ο Μαρινάκης δείχνει ποιος είναι το αφεντικό!!!

Ο Μαρινάκης δείχνει ποιος είναι το αφεντικό!!! Κράτος δεν είναι ο πρωθυπουργός, κράτος είναι ο Ολυμπιακός, επίδειξη δύναμης Μαρινάκη σε Μητσοτάκη!!!

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού, μαζί με αυτούς του Ερυθρού Αστέρα, συγκεντρώθηκαν χθες έξω από τη Βουλή, φωνάζοντας από κοινού συνθήματα, λίγες ώρες πριν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση για την έκτη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου του Champions League.

Πιο συγκεκριμένα, κοινή συγκέντρωση πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Σύνταγμα οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα από τη Σερβία. Ένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν από τους οπαδούς της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη είχε… πολιτική χροιά, καθώς -σύμφωνα με το σύνθημα-: «Κράτος δεν είναι ο πρωθυπουργός, κράτος είναι ο Ολυμπιακός».

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της συγκέντρωσης των «ερυθρόλευκων» οπαδών από την Ελλάδα και τη Σερβία έκλεισε η Λεωφόρος Αμαλίας και η Σταδίου. Οι οπαδοί των δύο ομάδων ήθελαν να κατέβουν μέσω κοινής πορείας μέχρι το Φάληρο και το «Γ. Καραϊσκάκης», όπου στις 22:00 έχει προγραμματιστεί η σέντρα της αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων, ωστόσο η αστυνομία δεν το επέτρεψε για λόγους ασφαλείας.

Ο Μαρινάκης δείχνει ποιος είναι το αφεντικό!!!

Ο Μαρινάκης αγόρασε νέα ομάδα

Ο Μαρινάκης αγόρασε νέα ομάδα: Με τη χορηγία του Βαγγέλη Μαρινάκη λειτουργούν τα νέα ανακαινισμένα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στον Πειραιά…

Πήρε τη Forthnet με κούρεμα 80% των δανείων

Advertisements

Related Posts

Η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας
Η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας
Ο Μητσοτάκης βολεύει και τα γαλάζια παππούδια
Ο Μητσοτάκης βολεύει και τα γαλάζια παππούδια
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Τα αναψυκτικά διαίτης παχαίνουν
Τα αναψυκτικά διαίτης παχαίνουν!!!
Αρέσει σε %d bloggers: