Ο Βορίδης ομιλητής για την κάνναβη

Ο Βορίδης ομιλητής για την κάνναβη!!!

Ο Βορίδης ομιλητής για την κάνναβη!!! Κυβίστηση τσεκουράτη και από τον Μάκη Βορίδη που θα είναι ομιλητής σε συνέδριο για την κάνναβη!!!

Δεν έχουν περάσει παρά λίγοι μήνες από τότε που ο Μάκης Βορίδης ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας για την παραγωγή προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης τον Μάρτη του 2018 έλεγε ότι “αυτό που νομοθετείται σήμερα είναι η ανεξέλεγκτη καλλιέργεια χασίς”.

Τώρα όμως, ως Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης όχι μόνο δεν αντιδρά αλλά θα είναι και ο κεντρικός ομιλητής στο 8ο ετήσιο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 09 Δεκεμβρίου 2019 στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης με θέμα τις νέες προκλήσεις στην παραγωγή και διάθεση, του κρασιού, του μελιού και της… κάνναβης!!!

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου, το συνέδριο διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία από 2012 και συγκεντρώνει διακεκριμένους επιχειρηματίες, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπροσώπους αγροτικών συνεταιρισμών και τοπικών φορέων, επιστήμονες καθώς και στελέχη της πολιτικής και διοικητικής ηγεσίας της χώρας.

Όπως αναφέρεται:

Το 8ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας εστιάζει στα προϊόντα από μέλι, κρασί και στον κλάδο της φαρμακευτικής κάνναβης αλλά και σε τεχνολογίες αιχμής που στοχεύουν στην αύξηση της παραγωγικότητας στο σύνολο του αγροδιατροφικού συστήματος.

Τις Εργασίες του Συνεδρίου θα κλείσει με την κεντρική του ομιλία ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξη και Τροφίμων, Μαυρουδής Βορίδης.

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου στον σύνδεσμο

Έρχονται και τα χαπάκια κάνναβης στην Ελλάδα!!!

Με πληροφορίες από agonaskritis.gr

Related Posts

Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας
Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας
Φέρνουν ιδιώτες στην ασφάλιση των αγροτών
Φέρνουν ιδιώτες στην ασφάλιση των αγροτών
Ακροδεξιά υστερία και οργή των ελίτ
Ακροδεξιά υστερία και οργή των ελίτ
Μαλλιά κουβάρια στην ΝΔ
Μαλλιά κουβάρια στην ΝΔ
Αρέσει σε %d bloggers: