Ο Βορίδης ετοιμάζεται να κάνει χριστουγεννιάτικη εκπομπή

Ο Βορίδης ετοιμάζεται να κάνει χριστουγεννιάτικη εκπομπή: Ο Τσίπρας προτείνει στον Βορίδη να κάνει τηλεοπτική εκπομπή για τα Χριστούγεννα…

Δεν άφησε ασχολίαστο το παραλήρημα Βορίδη για τα Χριστούγεννα ο πρωθυπουργός, ο οποίος από το βήμα της Βουλής τον κάλεσε να μιμηθεί τον φίλο του Άδωνη Γεωργιάδη και να πάρει τηλεοπτική εκπομπή για τα «απαγορευμένα» Χριστούγεννα.

Από το βήμα της Βουλής, ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στις γραφικότητες Βορίδη ο οποίος έγινε viral με τις δηλώσεις του σχετικά με τις «επιπτώσεις» της συμφωνίας κυβέρνησης – εκκλησίας και τον κίνδυνο να απαγορευτούν τα Χριστούγεννα.

Ο πρωθυπουργός στάθηκε στην αλλαγή ρητορικής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επισήμανε ότι αφού πλέον δεν υπάρχει αφήγημα καταστροφολογίας η ΝΔ προτιμά να απαντά στα κρίσιμα ζητήματα χρησιμοποιώντας, αφήγημα παραδοξολογίας.

Για το λόγο αυτό, ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον Μάκη Βορίδη να μιμηθεί το φίλο του Άδωνη ή άλλες γραφικές περιπτώσεις που μιλούν για τα νεφελίμ και να κάνει και εκείνος μια τηλεοπτική εκπομπή για τα Χριστούγεννα.

«Βλέπω τις τελευταίες μέρες ελλείψει αφηγήματος καταστροφολογίας, προβεβλημένα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης όπως ο κ. Βορίδης, να επιδίδεται στο αφήγημα της παραδοξολογίας. Θα του πρότεινα να πάρει και εκείνος μια εκπομπή στην τηλεόραση όπως ο κ. Γεωργιάδης μαζί με τον άλλον τον γραφικό που μιλάει για τα Νεφελίμ και για την γενιά των Ελ, για να λέει πώς θα καταργήσουν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ τα Χριστούγεννα και τις γιορτές της Ορθοδοξίας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

«Με αυτά που λένε τα στελέχη σας στερείστε και στοιχειώδους σοβαρότητας, γίνεστε γραφικοί και σας βλέπει ο λαός και σας κρίνει», κατέληξε.

Ο Βορίδης ετοιμάζεται να κάνει χριστουγεννιάτικη εκπομπή

Τα απαγορευμένα Χριστούγεννα σαρώνουν στο twitter

Ο Τσίπρας τους ξεβρακώνει και γραβατωμένους

 

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Δείτε τι κάνει η Ευρώπη για κάθε πολίτη
Δείτε τι κάνει η Ευρώπη για κάθε πολίτη
Πρακτικές πληροφορίες για Ευρωεκλογές 2019
Πρακτικές πληροφορίες για Ευρωεκλογές 2019
Πού και πώς ψηφίζω 2019
Πού και πώς ψηφίζω 2019
Αρέσει σε %d bloggers: