Μόνο η ΝΔ δεν καταδικάζει την ΧΑ

Μόνο η ΝΔ δεν καταδικάζει την ΧΑ: Τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου -εκτός Ν.Δ.- καταδικάζουν τη δράση της Χ.Α. στα σχολεία

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη κάλεσε τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου στην Βουλή να καταδικάσουν την προσπάθεια της Χ.Α. να σπείρει το εθνικιστικό, φασιστικό δηλητήριο στους μαθητές των σχολείων.

“Όλα τα κόμματα θα πρέπει από κοινού να αντιμετωπίσουμε αυτό το νέο κίνδυνο που παρασύρονται παιδιά με αφορμή την αγάπη για την πατρίδα να την βλέπουν με ένα διαστρεβλωμένο τρόπο” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αμέσως μετά το κάλεσμα της υπουργού, το λόγο έλαβε η βουλευτής της Ν.Δ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και δεν είπε ούτε λέξη. Το ίδιο και ο κοινοβουλευτικός της εκπρόσωπος Μάκης Βορίδης που ακολούθησε.[socialpug_tweet tweet=”Καμία καταδίκη από τη Ν.Δ. για την διάχυση του φασισμού που επιχειρεί η Χ.Α. στα σχολεία με αφορμή το Μακεδονικό. Μήπως γιατί και η ίδια τα υποθάλπει και τα υποκινεί;” display_tweet=”Καμία καταδίκη από τη Ν.Δ. για την διάχυση του φασισμού που επιχειρεί η Χ.Α. στα σχολεία με αφορμή το Μακεδονικό. Μήπως γιατί και η ίδια τα υποθάλπει και τα υποκινεί;” style=”1″]Σύμφωνα με τις τοποθετήσεις που ακολούθησαν και κατήγγειλαν τη ΧΑ στην Βουλή τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ, το ΚΚΕ και το ΠΟΤΑΜΙ.

Η Ν.Δ. αποστασιοποιείται από αυτά και δεν καταδικάζει την δράση της Χ.Α.;

ΟΝΝΕΔ… το καλύτερο πλυντήριο της ακροδεξιάς

Η ΝΔ πέρα από… “λαϊκή” ακροδεξιά έχει και το καλύτερο πρακτορείο fake news!!!

Advertisements

Related Posts

Τα ύστερα του κόσμου έρχονται
Τα ύστερα του κόσμου έρχονται!!!
Μας κοροϊδεύουν και για τις εισπρακτικές
Μας κοροϊδεύουν και για τις εισπρακτικές
Βγάλανε Συριζαία και την Όλγα Τρέμη
Βγάλανε Συριζαία και την Όλγα Τρέμη
Στον ΕΟΔΥ δεν ξέρουν τι τους γίνεται
Στον ΕΟΔΥ δεν ξέρουν τι τους γίνεται
Αρέσει σε %d bloggers: