Μόνο αηδία προκαλεί η άποψη Αυγενάκη

Μόνο αηδία προκαλεί η άποψη Αυγενάκη

Μόνο αηδία προκαλεί η άποψη Αυγενάκη: Μόνο αηδία προκαλεί η άποψη Αυγενάκη που βλέπει ως σκευωρία την καταδίκη Γεωργιάδη για ασέλγεια σε ανηλίκους

Τι κι αν το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Νίκο Γεωργιάδη ο κ. Αυγενάκης, σε μία εξαιρετικά λάθος για το κόμμα του κίνηση, κάνει πως δεν βλέπει τι πραγματικά έχει συμβεί.

Μετά την καταδίκη του στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη Νίκου Γεωργιάδη, για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων στη Μολδαβία φαίνεται πως η ΝΔ όχι απλά ξύνει τον πάτο, αλλά έχει ανοίξει τρύπα και αναζητά για νέο πάτο… σε ακόμα μεγαλύτερο βάθος, σε ακόμα πιο σκοτεινά μονοπάτια!!!

Αλήθεια πως μπορούν να ερμηνευτούν οι δηλώσεις του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη, που είχε το θράσος να κάνει λόγο για σκευωρία; Μάλλον ως ότι το θράσος πλέον αποκτά νέα επίπεδα!!!

Ερωτώμενος δε, με αφορμή την παρουσία της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου και του Κωνσταντίνου Κυρανάκη στη δικαστική αίθουσα, αν ο ίδιος θα κατέθετε ως μάρτυρας υπεράσπισης σε μία τέτοια υπόθεση (παιδεραστίας δηλαδή!) απάντησε με απάθεια: «Δεν μου έχει γίνει τέτοια πρόταση».

Επίσης, επικαλούμενος την προσωπική γνωριμία με τον πρώην γαλάζιο βουλευτή, δηλώνει σίγουρος για την αθωότητά του παρά τη δικαστική απόφαση, δίνοντας στη λέξη θράσος μία άλλη διάσταση.

«Επειδή τον ξέρω προσωπικά δεν πιστεύω τίποτε από όλα αυτά. Σεβόμαστε τη Δικαιοσύνη και την στηρίζουμε. Ο κ. Γεωργιάδης, υπήρξε ένας από τους εθελοντές που υποστήριξαν τον κ. Μητσοτάκη επί τρεις μήνες, όταν διεκδικούσε την προεδρία του κόμματος. Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης, αμέσως μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μερικές μέρες μετά την ανάληψη της αρχηγίας από τον κ. Μητσοτάκη, ο κ. Γεωργιάδης επέλεξε να αποχωρήσει από οποιαδήποτε συμμετοχή στη λειτουργία του κόμματος. Δεν είχε ούτε έχει οργανική θέση στο κόμμα», είπε συγκεκριμένα.

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που μας εκπλήσσει αρνητικά, ο κ. Αυγενάκης, τώρα όμως φαίνεται πως το θράσος και η αηδία αποκτούν νέα συνώνυμα, όχι μόνο στο πρόσωπο του κ. Αυγενάκη αλλά ίσως και συνολικά στο κόμμα το οποίο εκπροσωπεί από την θέση του γραμματέα ή έστω απλά στους σκοτεινούς κύκλους του Κυριάκου Μητσοτάκη που ανέχεται και καταδέχεται να εκπροσωπείται από τέτοια πρόσωπα και τέτοιες καταστάσεις. Εκτός και αν συμβαίνει κάτι άλλο, ακόμα πιο σκοτεινό, που εμείς δεν γνωρίζουμε…

Μα είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος λέμε!!!

Related Posts

Ακριβότερα και άφαντα τα φοιτητικά σπίτια
Ακριβότερα και άφαντα τα φοιτητικά σπίτια
Στο τραπέζι η μείωση του αφορολόγητου
Στο τραπέζι η μείωση του αφορολόγητου
7 συμβουλές για το φοιτητικό σπίτι
7 συμβουλές για το φοιτητικό σπίτι
Χρήσιμα tips για ενοικίαση φοιτητικού σπιτιού
Χρήσιμα tips για ενοικίαση φοιτητικού σπιτιού
Αρέσει σε %d bloggers: