Μητσοτάκης το μεγαλύτερο συριζοτρολ ever

Μητσοτάκης το μεγαλύτερο συριζοτρολ ever

Μητσοτάκης το μεγαλύτερο συριζοτρολ ever: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δουλεύει πλέον 7 ημέρες την εβδομάδα για τον… Τσίπρα!!!

Φαίνεται πως έχει αναλάβει εργολαβικά να κάνει την προεκλογική εκστρατεία του Αλέξη Τσίπρα. Το κατάλαβαν και οι επιτελείς του και δεν τον αφήνουν να μιλά εκτός κειμένου. Που να τον κρύψουν όμως μέχρι τις εκλογές;

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει όμως να κάνουμε μια… μαγνητική τομογραφία και να ανακαλύψουμε τι υπάρχει στο… μυαλό του Κυριάκου για διάφορα σημαντικά ζητήματα.

13η σύνταξη

Δεν δεσμεύτηκε για τη διατήρηση της 13ης σύνταξης, την οποία θεωρεί «λαϊκισμό» και ξεδιάντροπο προεκλογικό επίδομα. Αγνοούσε ακόμη και τη δυνατότητα να βρεθούν τα χρήματα (άρα ανέτοιμος για να κυβερνήσει) και δήλωσε ότι «δεν υπάρχουν τα χρήματα».

Επικουρικές συντάξεις

Προετοιμάζει την καρατόμηση των επικουρικών συντάξεων ειδικά για τους νυν συνταξιούχους. Δίνει τη δυνατότητα στους εργαζόμενους να πάνε στον ιδιωτικό τομέα, με αποτέλεσμα την κατάρρευση των επικουρικών ταμείων που δεν έχουν αποθεματικά (λόγω του PSI) και δεν μπορούν να τύχουν κρατικής ενίσχυσης.

Αφορολόγητο

Έχει προβλέψει τη μείωση του αφορολόγητου στο πρόγραμμα της Ν.Δ. συνδυάζοντάς την με μείωση στο 9% της εισαγωγικής φορολογικής κλίμακας. Από αυτό τον συνδυασμό θα μάζευε 2 δισ. ευρώ που θα τα έδινε, ως φοροαπαλλαγές, στους μεγαλοεπιχειρηματίες.

Από την πενθήμερη στην επταήμερη εργασία

Σπονσονάρει τη γενίκευση της επταήμερης εργασίας, η οποία είναι ήδη θεσπισμένη! Λέει ότι θα γίνει «με τη θέληση των εργαζομένων». Να ‘ναι καλά που δεν μας βάζει και στο μπαλαούρο.

Επιχειρησιακές συμβάσεις

Υποστηρίζει τις επιχειρησιακές συμβάσεις και όχι τις συλλογικές, επαναφέροντας στη μνήμη τον εργασιακό Μεσαίωνα του 2012 – 2015.

Κοινωνική πολιτική

Θεωρεί ότι οι κοινωνικές ανισότητες είναι φυσικό φαινόμενο, άρα δεν χρειάζεται να τις αντιμετωπίσουμε με ενισχύσεις, επιδόματα και αναδιανομή εισοδήματος.

Ανθρώπινα κοινωνικά δικαιώματα

Καταψήφισε όλα τα «δικαιωματικά» νομοσχέδια με το περίφημο επιχείρημα του εξωγήινου στον Υμηττό.

ΔΕΗ

Την Κυριακή προχώρησε ευθέως σε υπονόμευση της ΔΕΗ (που είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο) με τη φράση «θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται». Ουσιαστικά κλείνει το μάτι σε επιχειρηματίες ότι θα μπορούν να αγοράσουν τη ΔΕΗ, της οποίας ο δημόσιος χαρακτήρας έχει εξασφαλιστεί από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μακεδονικό»

Απέρριψε τη Συμφωνία των Πρεσπών, παρά το ότι συμφωνούσε και αυτός και όλη η ευρωπαϊκή Δεξιά, η οποία τον απομόνωσε γράφοντάς τον στα παλιά της υποδήματα. Άσε που εγκατέλειψε τη διαχείριση του εθνικού συναισθήματος σε κάθε λογής λούμπεν στοιχεία, με αποτέλεσμα τον εκφυλισμό τους.

Πολιτικός λόγος

Μόνο αυτός (και τα ΜΜΕ του Μαρινάκη) υιοθέτησε τις ακροδεξιές αθλιότητες του «Μακελειού» και της «Ελεύθερης Ώρας». Προκάλεσε ρίγη ανατριχίλας στους συντηρητικούς πολίτες με τον ασεβή τρόπο που μίλησε για τον νεκρό πατέρα του πρωθυπουργού.

Και η λίστα προφανώς δεν σταματά εδώ, καθώς ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος να θυμίσουμε ότι επιλέγει να κάνει και αντιπολίτευση με άκυρα σκίτσα Αρκά και πολλά ακόμα απίθανα fake news, έχει πει και άλλα πολλά… για το ασφαλιστικό, για τα νοσοκομεία και την υγεία, για την εκπαίδευση.

Συμπερασματικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι ο καλύτερος πελάτης του ελληνικού twitter και σίγουρα το μεγαλύτερο επικοινωνιακό όπλο του αντιπάλου του Αλέξη Τσίπρα… δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε ότι ο Κυριάκος, το καλύτερο βιογραφικό της χώρας, αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι ένα debate ή διάλογο με τον Πρωθυπουργό… καλά από σκηνική παρουσία… τι να πούμε τώρα, no comments… 🙂

Μητσοτάκης ο Μεσιάς της μεσαίας τάξης!!!

info: Η Αυγή

Related Posts

Τι προσέχουμε όταν παραλαμβάνουμε πετρέλαιο
Τι προσέχουμε όταν παραλαμβάνουμε πετρέλαιο;
Ξεκίνησε η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης
Ξεκίνησε η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης
Δίνουν
Δίνουν “κοινωνικό” μέρισμα στις επιχειρήσεις!!!
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: