Μητσοτάκης ο Μεσιάς της μεσαίας τάξης!!!

Μητσοτάκης ο Μεσιάς της μεσαίας τάξης: Ο Μητσοτάκης αφού πρώτα ρίμαξε την μεσαία τάξη τώρα παριστάνει τον σωτήρα της!!!

Ο κ. Μητσοτάκης, που τώρα παριστάνει τον προστάτη της μεσαίας τάξης, ξεχνά μάλλον ότι ήταν υπουργός των κυβερνήσεων που ως το 2014 οδήγησαν στην απώλεια του 25% του ΑΕΠ. Ξεχνά φυσικά ότι ρήμαξαν όχι μόνο τη μεσαία τάξη αλλά τους πάντες εκτός από τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα στο όνομα της δήθεν δημοσιονομικής εξυγίανσης, της αναπτυξιακής πολιτικής και των μνημονίων.

Το εντυπωσιακό βέβαια είναι ότι ούτε τα δημόσια οικονομικά εξυγίαναν, ούτε φυσικά ποτέ κατάφεραν αυτό που κατάφερε η σημερινή κυβέρνηση, να βγάλει δηλαδή τη χώρα από τα μνημόνια ή έστω από τα σκληρή τιμωρητική πολιτική λιτότητας και να έχει σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης, ενισχύοντας παράλληλα όπως και όταν μπορούσε τα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα.

Ως προς τη μεσαία τάξη για την οποία δήθεν κόπτεται ο κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ το ετήσιο εισόδημα μιας οικογένειας της μεσαίας τάξης μειώθηκε από το 2011 έως το 2014 κατά 5.258 ευρώ.

Δείτε όμως και το σχετικό: Στοιχεία – σοκ για τα εισοδήματα των Ελλήνων

Τα έτη 2015-16 αυξήθηκε κατά 146 ευρώ. Ελάχιστα, αλλά αυξήθηκε, σταματώντας παράλληλα τον κατήφορο που υπήρχε πριν…

Με τα ψέματά του λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνει για ποιο λόγο οι μόνες δεδομένοι ψήφοι προς το κόμμα του, είναι αυτές της ολιγαρχικής επιχειρηματικής ελίτ. Και όσων βέβαια πέσουν στην παγίδα του ασφαλώς…

Ο Μητσοτάκης εκπαιδεύτηκε για πρωθυπουργός, LOL

Related Posts

Τροφές που προστατεύουν από άνοια και Αλτσχάιμερ
Τροφές που προστατεύουν από άνοια και Αλτσχάιμερ
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Τι να κάνετε σε επίθεση σκύλου
Τι να κάνετε σε επίθεση σκύλου;
Σοκ από την τραγωδία με το ροτβάιλερ
Σοκ από την τραγωδία με το ροτβάιλερ
Αρέσει σε %d bloggers: