Μα είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος λέμε

Μα είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος λέμε!!!

Μα είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος λέμε!!! Σκέτη αηδία προκαλεί βίντεο με την Άννα Ασημακοπούλου να υπερασπίζεται τον… σοβαρό άνθρωπο… κύριο Παιδεραστή!!!

Το περιστατικό συνέβη στις αρχές Φεβρουαρίου στην τηλεόραση του Κόντρα. Καλεσμένοι ήταν ο Φαήλος Κρανιδιώτης και η Άννα Ασημακοπούλου η οποία σε όλη τη διάρκεια της δίκης για την ασέλγεια του Νίκου Γεωργιάδη σε ανήλικους, τον υπερασπιζόταν με σθένος.

Τα αίματα άναψαν όταν ο Φαήλος Κρανιδιώτης τη ρώτησε ευθέως γιατί υπερασπίζεται έναν άνθρωπο που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων. Τότε βέβαια που συνέβη το περιστατικό δεν είχε βγει ακόμα η καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου.

Τότε η Άννα Ασημακοπούλου βγήκε από τα ρούχα της…

Με στόμφο άρχισε να λέει ότι ο Νίκος Γεωργιάδης είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος, ότι είναι αθώος, ότι είναι πολιτική η δίωξη του. Ο Φαήλος Κρανιδιώτης την εκνεύρισε περισσότερο όταν της απάντησε πως είναι αδύνατον να είναι πολιτική μια δίωξη που έχει να κάνει από το 2010 και μάλιστα για μια υπόθεση που εξελίχθηκε σε μια ξένη χώρα και συγκεκριμένα στην Μολδαβία.

Τότε με νεύρα του απάντησε: «Γι’ αυτό που κάνετε θα σας πάω αίμα»

Και το αποκορύφωμα της γνωστής δεξιάς αριστείας -υποκρισίας μάλλον καλύτερα- ήρθε μερικές ημέρες πριν από την καταδικαστική απόφαση για τον στενό συνεργάτη και σύμβουλο του προέδρου της ΝΔ, όταν η κ. Ασημακοπούλου παρευρέθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά με θέμα… την ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο!

Μάλιστα με μεγάλη περηφάνια που παρευρέθηκε σε μια τέτοια εκδήλωση δημοσίευσε και φωτογραφίες από την εκδήλωση στο twitter της με το σχόλιο «Η σωστή ενημέρωση και ο ανοικτός διάλογος με τα παιδιά ελαχιστοποιούν τους κινδύνους που κρύβει η χρήση του Internet»

Μόλις δύο ημέρες μετά, η κυρία Ασημακοπούλου παρουσιάζεται στο δικαστήριο για να καταθέσει υπέρ του Νίκο Γεωργιάδη που καταδικάστηκε για ασέλγεια σε τρία ανήλικα.

Άραγε η κυρία Ασημακοπούλου είχε και στην δίκη την ίδια υπερηφάνεια;

Συνταξιούχος τα χώνει στον Μητσοτάκη

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Στους φάρους της Ελλάδας
Στους φάρους της Ελλάδας
Ποια τα διατροφικά λάθη των Ελλήνων
Ποια τα διατροφικά λάθη των Ελλήνων;
Η οικονομική κρίση άλλαξε την διατροφή μας
Η οικονομική κρίση άλλαξε την διατροφή μας
Αρέσει σε %d bloggers: