Κοροϊδία Μητσοτάκη για ΒΟΑΚ και Καστέλι

Κοροϊδία Μητσοτάκη για ΒΟΑΚ και Καστέλι

Κοροϊδία Μητσοτάκη για ΒΟΑΚ και Καστέλι: Γιατί ο κ. Μητσοτάκης εμπαίζει το λαό της Κρήτης για τον ΒΟΑΚ και το αεροδρόμιο στο Καστέλι;

«Ο κ. Μητσοτάκης εμπαίζει το λαό της Κρήτης για τον ΒΟΑΚ και το αεροδρόμιο στο Καστέλι. Πρόκειται για έργα με διαγωνισμούς σε εξέλιξη και αντίστοιχα με σύμβαση υπογεγραμμένη, τα οποία τώρα παγώνουν και θα καθυστερήσουν τουλάχιστον δύο χρόνια επιπλέον», δήλωσε ο τομεάρχης Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Νότιου Τομέα Β’ Αθηνών, Νίκος Παππάς, μιλώντας στα μέσα Ενημέρωσης της Κρήτης, στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας του σε Ηράκλειο και Λασίθι.

«Αντίστοιχο εμπαιγμό βιώνουν οι κάτοικοι της Πελοποννήσου με την Πατρών – Πύργου, της Θεσσαλίας με τον Ε65, οι πολίτες της Θεσσαλονίκης με το μετρό, καθώς πρόκειται για τα μεγάλα έργα υποδομών της χώρας που πάγωσαν με ευθύνη της ΝΔ».

Η επιλογή Μητσοτάκη «επιφέρει μεγάλες συνέπειες στην απασχόληση, την παραγωγικότητα της οικονομίας, την ανάπτυξη. Το επικοινωνιακό περιτύλιγμα των εξαγγελιών της ΝΔ έχει αντοχές λίγων ωρών, καθώς δεν μπορεί να καλύψει τις αντιαναπτυξιακές πολιτικές της».

► Ο κ. Μητσοτάκης εμπαίζει το λαό της Κρήτης για τον ΒΟΑΚ και το αεροδρόμιο στο Καστέλι. Πρόκειται για έργα με…

Geplaatst door Νίκος Παππάς op Maandag 10 februari 2020

Ο νέος ΒΟΑΚ θα γίνει με διόδια

Ο νέος ΒΟΑΚ θα γίνει με διόδια: Ο Μητσοτάκης μεταξύ των διακοπών του έπιασε το μυστρί και μας είπε ότι θα μας κάνει κάποια στιγμή ΒΟΑΚ σπέσιαλ με διόδια!!!

Ο Κυριάκος με το μυστρί έχτισε και αεροδρόμιο

Ο Κυριάκος με το μυστρί έχτισε και αεροδρόμιο: Το αεροδρόμιο στο Καστέλι βάλτωνε άλλα ο Μητσοτάκης ήρθε με το μυστρί και το έχτισε κιόλας!

Καταρρέει το δήθεν φιλοπενδυτικό προφίλ Μητσοτάκη

Καταρρέει το δήθεν φιλοπενδυτικό προφίλ Μητσοτάκη: Το πάγωμα της επένδυσης στο Ελληνικό βαλτώνει τις επενδυτικές επενδύσεις των άριστων
Advertisements

Related Posts

Η Κρήτη από το διάστημα ανάποδα
Η Κρήτη από το διάστημα ανάποδα
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Θα πέσει χρήμα σε κρητικές επιχειρήσεις
Θα πέσει χρήμα σε κρητικές επιχειρήσεις
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: