Κόβουν το ρεύμα στους κακοπληρωτές

Κόβουν το ρεύμα στους κακοπληρωτές

Κόβουν το ρεύμα στους κακοπληρωτές: Άγριο κυνηγητό σε 1,5 εκατομμύριο καταναλωτές ξεκινά η ΔΕΗ!!! Θα κόψει το ρεύμα και στην ΝΔ;;;

Άγριο κυνηγητό σε 1,5 εκατομμύριο καταναλωτές που δεν πληρώνουν για μήνες τον λογαριασμό του ρεύματος ξεκινάει η ΔΕΗ. Στόχος της επιχείρησης, σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, μέσα από το σαφάρι των οφειλετών είναι να κλείσει η μαύρη τρύπα του ελλείμματος που ξεπερνάει τα 750 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα η εντολή που έχει δοθεί είναι να διακόπτεται η ηλεκτροδότηση στους στρατηγικούς κακοπληρωτές. Και ενώ η οικονομική κατάσταση της επιχείρησης είναι στο «κόκκινο» έχει ξεσπάσει νέος γύρος σκληρής πολιτικής αντιπαράθεσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Τσεκούρα που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open TV, ήδη οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΔΕΗ έχουν εντοπίσει 582.000 περιπτώσεις που δεν έχουν πληρώσει για πάνω από 6 μήνες και χρωστούν 545 εκατ. ευρώ. Την ίδια ώρα υπάρχουν 895.000 καταναλωτές που έχουν «ξεχάσει» για χρόνια να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους χρωστώντας πάνω από 1 δισ. ευρώ.

Είναι ενδεικτικό ότι το θέμα της ΔΕΗ έχει ανεβάσει το θερμόμετρο της πολιτικής αντιπαράθεσης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μιλώντας στο OPEN TV είπε μεταξύ άλλων ότι “η ΔΕΗ είναι η μεγαλύτερη ωρολογιακή βόμβα που άφησε η προηγούμενη κυβέρνηση”.

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι η διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προετοιμάζει το έδαφος για το «ξεπούλημα» της ΔΕΗ.

Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η εκστρατεία της ΔΕΗ για τους κακοπληρωτές δεν αφορά τις ευαίσθητα κοινωνικές ομάδες καθώς γι αυτούς υπάρχει πρόβλεψη στο πλαίσιο του κοινωνικού οικιακού τιμολογίου.

Αυξήσεις φωτιά στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Κόντρα στην Βουλή για την ΔΕΗ

Advertisements

Related Posts

Ποιοι είναι οι κερδισμένοι από τις νέες εισφορές
Ποιοι είναι οι κερδισμένοι από τις νέες εισφορές;
20% αύξηση εισφορών με το νέο ασφαλιστικό
20% αύξηση εισφορών με το νέο ασφαλιστικό
Πρωταθλητές στην αφραγκία οι Έλληνες
Πρωταθλητές στην αφραγκία οι Έλληνες
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: