Και τώρα τι θα κάνει ο Αυτιάς;

Και τώρα τι θα κάνει ο Αυτιάς; Ο κ. Αυτιάς έψαχνε να βρει τι χάνουν οι συνταξιούχοι αλλά τώρα τσιμουδιά…

Στο «στόχαστρό» του έβαλε ο Αλέξης Τσίπρας τα Μέσα Ενημέρωσης που τρομοκρατούσαν τον κόσμο και ειδικότερα τους συνταξιούχους για τις περικοπές που σύμφωνα με τα ίδια έρχονταν.

Ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συζήτηση και ψήφιση του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης: «Μείωση ασφαλιστικών εισφορών και άλλες διατάξεις» αναφέρθηκε και στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Γιώργο Αυτιά.

«Ψάχνω να βρω που πήγαν αυτοί οι πηγαίοι τίτλοι στα Μέσα Ενημέρωσης, στις εφημερίδες που κατατρομοκρατούσαν επί έναν και πλέον χρόνο τους συνταξιούχους και όχι μόνο ότι έρχεται θύελλα, έρχεται τσουνάμι, έρχονται περικοπές. Και να οι αναλυτικοί πίνακες με τις μειώσεις των συντάξεων που θα δουν οι συνταξιούχοι και να τα δημοσιεύματα και να οι εκπομπές», είπε ο Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε:

«Θα πρέπει αυτός ο φίλος μου, ο κύριος Αυτιάς, να είχε περάσει πολύ δύσκολες μέρες, να κάθεται σαν αριθμομηχανή να υπολογίζει πόσο χάνει ο καθένας και η καθεμιά από τους άμοιρους του συνταξιούχους. Τώρα τσιμουδιά». Τώρα κανείς δεν βγάζει πίνακες για να δείξει τι σώζεται στο εισόδημα αυτών των ανθρώπων».

Οι “Μαδούροι” που μας κυβερνούν έτσι όπως το πάνε στο τέλος θα αφήσουν χωρίς δουλειά τους “Αυτιάδες” της ελληνικής ενημέρωσης… και τι θα κάνουν μετά αυτοί, ποιους θα τρομοκρατούν;

Μεγάλη νίκη Τσίπρα η μη περικοπή συντάξεων

Ο Μαδουροτσίπρας φταίει και για το παρκάρισμα

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

3 μύθοι για το παρεξηγημένο φραπεδάκι
3 μύθοι για το παρεξηγημένο φραπεδάκι
Πως να αλλάξετε ηλεκτρικό ρεύμα
Πως να αλλάξετε ηλεκτρικό ρεύμα;
Ποιες συσκευές ανεβάζουν το ηλεκτρικό ρεύμα
Ποιες συσκευές ανεβάζουν το ηλεκτρικό ρεύμα;
Πως να μειώσουμε το λογαριασμό του ρεύματος
Πως να μειώσουμε το λογαριασμό του ρεύματος;
Αρέσει σε %d bloggers: