Η ΝΔ έχει μετατραπεί στο ΛΑΟΣ της εποχής μας

Η ΝΔ έχει μετατραπεί στο ΛΑΟΣ της εποχής μας

Η ΝΔ έχει μετατραπεί στο ΛΑΟΣ της εποχής μας: Η ΝΔ έχει μετατραπεί στο ΛΑΟΣ του καιρού μας υποστηρίζοντας αθλιότητες

«Επανήλθατε στη θεωρία “συντάξεις για Μακεδονικό”, αλλά ο λαός καταλαβαίνει από αυτό ότι αν -ω μη γένοιτο- ήσασταν εσείς στην κυβέρνηση, θα είχαμε και το Μακεδονικό άλυτο, διότι κάποιοι από τη ΝΔ κάνετε καριέρα πάνω σε αυτό το ζήτημα, αλλά και τις συντάξεις κομμένες διότι αυτό ήταν στο πρόγραμμα της ΝΔ»

«Η βομβιστική επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ είναι απολύτως καταδικαστέα χωρίς δεύτερη κουβέντα, είναι αποτρόπαια, είναι απεχθής και καταδικάζεται χωρίς αστερίσκους και “ναι μεν, αλλά” και οι αθλιότητες οι οποίες εκστομίστηκαν χθες δεν έχουν απολύτως καμία σημασία», τόνισε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.

Δήλωσε, δε, κατηγορηματικά: «Εμείς είμαστε ακλόνητα στο πλάι των εργαζόμενων, είμαστε ακλόνητα απέναντι σε όποιον επιλέξει τη βία, βάζει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και επιχειρεί να τραυματίσει τη Δημοκρατία μας».

Ο κ. Παππάς χαρακτήρισε θλιβερό για την παράταξη της ΝΔ το ότι «αναπαρήχθησαν από αυτό το βήμα αθλιότητες και χυδαιότητες, οι οποίες εκστομίστηκαν χθες από τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι, τον κ. Αλαφούζο».

Αναφερόμενος στην ομιλία του Μάκη Βορίδη, τον οποίο διαδέχθηκε στο βήμα, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής είπε ότι αποτελεί απόδειξη ότι η ΝΔ μετατράπηκε στον ΛΑΟΣ των καιρών μας.

«Μίσος για την Αριστερά όχι λόγω περί κοινού καλού. Ο κ. Βορίδης τελείωσε με μία φράση η οποία μέχρι πρότινος ευδοκιμούσε στα χείλη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Όλα τα είπε, για το πόσο εμείς έχουμε καταστρέψει τη χώρα», ανέφερε και απευθύνθηκε προς τα έδρανα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Μήπως θα ήταν και ευκαιρία να μας πείτε ποιά είναι τα θεσμικά μέτρα τα οποία πρέπει να λάβετε για να μην ξανακυβερνήσει η Αριστερά, για να γίνει πράξη το σύνθημά σας “Ποτέ ξανά Αριστερά”. Έχουμε και διαδικασία αναθεώρησης του Συντάγματος;» ρώτησε με σκωπτικό τόνο.

«Επανήλθατε στη θεωρία “συντάξεις για Μακεδονικό”, αλλά ο λαός καταλαβαίνει από αυτό ότι αν -ω μη γένοιτο- ήσασταν εσείς στην κυβέρνηση, θα είχαμε και το Μακεδονικό άλυτο, διότι κάποιοι από τη ΝΔ κάνετε καριέρα πάνω σε αυτό το ζήτημα, αλλά και τις συντάξεις κομμένες διότι αυτό ήταν στο πρόγραμμα της ΝΔ», κατέληξε ο κ. Παππάς.

Διπρόσωπος πολιτικός ο Μητσοτάκης

Βόμβα στην λογική βάζει ο ΣΚΑΙ

Advertisements

Related Posts

Μείωση της απασχόλησης για 4ο σερί μήνα
Μείωση της απασχόλησης για 4ο σερί μήνα
Υποσχέσεις άνευ αντικρίσματος για τον ΒΟΑΚ
Υποσχέσεις άνευ αντικρίσματος για τον ΒΟΑΚ
Κοροϊδία Μητσοτάκη για ΒΟΑΚ και Καστέλι
Κοροϊδία Μητσοτάκη για ΒΟΑΚ και Καστέλι
Απροθυμία Μητσοτάκη να τα βάλει με τους ολιγάρχες
Απροθυμία Μητσοτάκη να τα βάλει με τους ολιγάρχες
Αρέσει σε %d bloggers: