Η ΝΔ αδυνατεί να αντιληφθεί την πραγματικότητα

Η ΝΔ αδυνατεί να αντιληφθεί την πραγματικότητα: Εκτός πραγματικότητας και εκτός εθνικής γραμμής στο μακεδονικό η ΝΔ

«Γίνεται προσπάθεια να αλλάξει το Ποτάμι την γραμμή του, όμως άποψη είναι ότι το Ποτάμι δεν αλλάζει και η προσωπική μου αντίληψη δεν αλλάζει. Σημασία έχει ποια είναι η πραγματικότητα και πώς διαστρέφεται αυτή και πώς κάποιοι προσπαθούν να αξιοποιήσουν την ευκαιρία για να πετύχουν τον σκοπό τους, δηλαδή να μην κυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών» εκτίμησε στον News 24/7 στους 88.6, αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών, ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης και συνέχισε:

«Το πρόβλημα μας είναι ότι δεν θέλουμε να δούμε ποια είναι η πραγματικότητα και το εθνικό συμφέρον και αυτό η Νέα Δημοκρατία θα το πληρώσει γιατί θα το βρει μπροστά της άμεσα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς υπάρχει τέτοια αδυναμία αντίληψης της πραγματικότητας. Οι αναφορές του Ζάεφ ήταν η αφορμή η ΝΔ και ο φιλικός της τύπος να ασκήσουν μία σειρά πιέσεων σε όσους είναι θετικοί προς την Συμφωνία των Πρεσπών και κυρίως στο Ποτάμι. Έτσι αυτή η ευκαιρία λειτουργεί ως πολιορκητικός κριός προκειμένου να “αλωθεί” το Ποτάμι. Το Ποτάμι, όμως, δεν θα τους κάνει την χάρη».

Ο κ. Δανέλλης χαρακτήρισε δύσκολο το εγχείρημα της αυτόνομης καθόδου του Ποταμιού στις εκλογές κι όπως είπε, «το ορόσημο του Μαρτίου, οπότε και θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα».

Και τι λέει το Twitter για το Μακεδονικό;

Οι Γερμανοί δίνουν στεγνά την υποκρισία Μητσοτάκη στο Μακεδονικό

Η υποκρισία για το Μακεδονικό χτυπά κόκκινο

Με πληροφορίες από news247.gr

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Έμμεση παράταση για τις 120 δόσεις στα ταμεία
Έμμεση παράταση για τις 120 δόσεις στα ταμεία;
Στο 17% η ανεργία τον Ιούνιο
Στο 17% η ανεργία τον Ιούνιο
Αρέσει σε %d bloggers: