Η Κομισιόν αδειάζει Βέμπερ – Μητσοτάκη

Η Κομισιόν αδειάζει Βέμπερ – Μητσοτάκη: Άδειασαν τον δεξιό μαυρογιαλούρο Βέμπερ ακόμα και οι δικοί του, ξεχειλίζει η υποκρισία Μητσοτάκη – ΝΔ για πλεονάσματα…

«Πήγε ο Μάνφρεντ Βέμπερ να υποσχεθεί χαμηλότερα πλεονάσματα στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τον «άδειασαν» η Κομισιόν κ η γερμανική κυβέρνηση» σημειώνει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, αναφερόμενος σε δηλώσεις του προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) Μάνφρεντ Βέμπερ.

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου αναφερόμενος στον Μ.Βέμπερ προσθέτει ότι «πήγε να δικαιολογήσει το Όχι της ΝΔ στις Πρέσπες και αποκάλεσε τη Βόρεια Μακεδονία, σκέτο Μακεδονία. Μαυρογιαλούρος εκ Βαυαρίας!».

Εντωμεταξύ, και η όψιμη στάση της ΝΔ και του ίδιου του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη, μάλλον για ακόμα μια φορά ξεχειλίζουν από υποκρισία, όπως άλλωστε και στο μακεδονικό αλλά και σε άλλα.

Μιας και σε όλους είναι γνωστό ότι είχαν υπογράψει και δεχτεί πλεονάσματα της τάξης του 4.5%. Το ίδιο γνωστό είναι επίσης και το γεγονός ότι όταν είχαν την διακυβέρνηση της χώρας δεν έκαναν κάποια ουσιαστική διαπραγμάτευση για να το κατεβάσουν.

Οπότε, τώρα τι ακριβώς ψάχνουν και με τι περίσσεια θράσους κουνάν το δάκτυλο ξανά; Αχ, αυτή η έλλειψη της καρέκλας τους έχει οδηγήσει πλέον στην πλήρη γελοιοποίηση τους. Μέχρι τις εκλογές βέβαια έχουμε να δούμε πολλά ακόμα τέτοια ωραία και “επαναστατικά”…

Το τοξικό μίσος της Δεξιάς

Related Posts

Γιατί πέφτουν οι τιμές στο λάδι
Γιατί πέφτουν οι τιμές στο λάδι;
Άτακτη υποχώρηση Μητσοτάκη για εισφορές αγροτών
Άτακτη υποχώρηση Μητσοτάκη για εισφορές αγροτών
Έπεσε η υπογραφή για το επίδομα πετρελαίου
Έπεσε η υπογραφή για το επίδομα πετρελαίου
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: