Η Φώφη Γεννηματά νικήτρια των εκλογών στη Κεντροαριστερά

Η Φώφη Γεννηματά είναι η νικήτρια των εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού του νέου φορέα της κεντροαριστεράς…

Με καταμετρημένο το 88% των ψήφων, η επικεφαλής της ΔΗΣΥ συγκεντρώνει ποσοστό 57,04%, έναντι 42,96% του Νίκου Ανδρουλάκη.

Υπενθυμίζεται ότι τα ποσοστά του α` γύρου ήταν: 41,27% για την Φώφη Γεννηματά και 24,73% για τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της ΔΗΣΥ προηγείται σε όλες της Περιφέρειες της χώρας πλην της Κρήτης, όπου προηγείται, οριακά, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος εμφανίζει αυξημένα ποσοστά και στην Αττική.

Περί τους 160.000 πολίτες συμμετείχαν στο δεύτερο γύρο των εκλογών, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τα δραματικά γεγονότα της δυτικής Αττικής.

Η δήλωση της Φ.Γεννηματά:

«Και αυτή την στιγμή της χαράς η σκέψη μου είναι στις οικογένειες των θυμάτων και σε όλους τους ανθρώπους που δοκιμάζονται σκληρά στην Δυτική Αττική», διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι «έχει πλήρη επίγνωση των των ευθυνών που συνεπάγεται η καθαρή εντολή που μας έδωσαν οι πολίτες».

«Θα προχωρήσουμε συντεταγμένα στα επόμενα βήματα, ώστε να φέρουμε τις μεγάλες αλλαγές που οφείλουμε απέναντι στους Έλληνες και τη χώρα», δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου.

“Θέλω να συγχαρώ τη Φώφη Γεννηματά για την εκλογή της. Και προσβλέπω πάντα σε μια ειλικρινή συνεννόησή μας για τα σημαντικά ζητήματα του τόπου”, έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγχαρητήρια στην Φώφη Γεννηματά για την εκλογή της έδωσε, μέσω Twitter, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης: «Βαδίζοντας προς το τέλος της κρίσης που προκάλεσαν η χρεοκοπία και τα μνημόνια, απαιτείται προοδευτικό σχέδιο, διάλογος, ήπιο κλίμα κ ευρύτερες συγκλίσεις για να οικοδομήσουμε μια ισχυρή κ αναπτυσσόμενη μεταμνημονιακή Ελλάδα» ανέφερε.

Advertisements

Related Posts

Online επίσκεψη σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
Online επίσκεψη σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Τα ύστερα του κόσμου έρχονται
Τα ύστερα του κόσμου έρχονται!!!
Μας κοροϊδεύουν και για τις εισπρακτικές
Μας κοροϊδεύουν και για τις εισπρακτικές
Αρέσει σε %d bloggers: