Εξελίξεις στο σκάνδαλο Novartis

Εξελίξεις στο σκάνδαλο Novartis

Εξελίξεις στο σκάνδαλο Novartis: Έρχονται διώξεις για έξι πολιτικούς από τους 10 που ερευνώνται. Χαμός με τις διώξεις και για τους γιατρούς!!!

Η Γιάννα Παπαδάκου μιλώντας για το σκάνδαλο Novartis είπε πως μόνο 3 ή 4 δεν έχουν ακόμα «δεθεί», ενώ αποκάλυψε πως οι διώξεις έρχονται ως το τέλος του χρόνου.

Πρόσθεσε ότι οι Εισαγγελείς είναι πολύ προσεκτικές στη δουλειά τους γιατί κοιτούν εκατοντάδες λογαριασμούς των εμπλεκόμενων, και των συζύγων και των παιδιών τους, και των συγγενών εξ αίματος γενικά, προσπαθώντας να εξακριβώσουν αν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της παθητικής δωροδοκίας και του ξεπλύματος χρήματος, και επεσήμανε οτι δεν είναι εύκολα τα πράγματα αφού εκτός από τη γνωστή 10άδα των πολιτικών που το όνομά τους περιλαμβάνεται στη δικογραφία υπάρχουν και 4.200 ονόματα γιατρών, σύμφωνα με τους καταλόγους που έχουν πάρει οι αρχές από τη Novartis, μετά τις εφόδους.

Όπως είπε “γίνεται δουλειά καθημερινά” για την υπόθεση “αλλά εμείς δεν την μαθαίνουμε και σωστά”, ενώ επιβεβαίωσε ότι έχουν έρθει νέα στοιχεία από τις ΗΠΑ και εμφανίστηκε σίγουρη ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουν ασκηθεί οι πρώτες διώξεις.

Υπάρχουν, όπως είπε, 3-4 που δεν έχουν βρεθεί στοιχεία και οι υποθέσεις τους θα μπουν στο αρχείο, αναφερόμενη στην 10άδα, “για τους άλλους όμως θα προχωρήσει”, ενώ για τους γιατρούς είπε ότι δύσκολα θα υπάρξουν αμφιβολίες αφού “οι άνθρωποι έδιναν το ΑΦΜ τους για να μη γίνει κανένα λάθος και δεν τα πάρουν”!!!

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή “Άλλη Διάσταση” της ΕΡΤ

Σαμπάνιες έπινε ο Μητσοτάκης με τον Φρουζή της Novartis

Στην δούλεψη της Μάρεβα Μητσοτάκη ο Φρουζής της Novartis

Related Posts

Τι επιδόματα μοιράζει το ΥΠΟΙΚ
Τι επιδόματα μοιράζει το ΥΠΟΙΚ;
Ο ΣΕΒ φουρνίζει πίτσα για τους χαμηλόμισθους
Ο ΣΕΒ φουρνίζει πίτσα για τους χαμηλόμισθους
Η απόφαση του ΣτΕ φέρνει νέο ασφαλιστικό
Η απόφαση του ΣτΕ φέρνει νέο ασφαλιστικό
Αλλάζουν όλα στις εισφορές των επαγγελματιών
Αλλάζουν όλα στις εισφορές των επαγγελματιών
Αρέσει σε %d bloggers: