Εξαπάτησε και τον εμπορικό κόσμο

Εξαπάτησε και τον εμπορικό κόσμο

Εξαπάτησε και τον εμπορικό κόσμο: Γιατί είναι εξοργισμένος ο εμπορικός κόσμος της Αθήνας; Θεωρούν ότι τους εξαπάτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Τον περασμένο Νοέμβριο είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και της ΕΣΕΕ όπου, αφού τους εξέφρασε την αγάπη του για τον εμπορικό κόσμο της χώρας και κυρίως την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, τους έδωσε όρκους ότι θα τους στηρίξει αφού αποτελούν την ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας.

Την ίδια όμως εποχή, τον περασμένο Νοέμβριο, ο Άδωνις Γεωργιάδης έβγαλε υπουργική απόφαση που επικαιροποιούσε παλαιότερη απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ (του Γιάννη Δραγασάκη), που είχε βγει υπό την δαμόκλειο σπάθη του τρίτου μνημονίου αλλά δεν είχε υλοποιηθεί, για την λειτουργία του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen στα Σπάτα τις Κυριακές.

Συγκεκριμένα, το Εκπτωτικό Χωριό θα μπορεί να είναι ανοιχτό τις Κυριακές από τον Μάιο μέχρι τον Νοέμβριο με το αιτιολογικό που υπάρχει στο ΦΕΚ της 13ης Δεκεμβρίου ότι το Εκπτωτικό Χωριό, όπως γράφει, «είναι δίπλα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, που αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες που επιθυμούν να γνωρίσουν καλύτερα τα ζώα».

Το Εμπορικό Επιμελητήριο και η ΕΣΕΕ θεωρούν την απόφαση πισώπλατη μαχαιριά καθώς θα μειώσει έτι περαιτέρω την ήδη πεσμένη κίνηση μετά το Νοέμβριοσυνέπεια και αυτό της περικοπής του κοινωνικού επιδόματος και της υλοποίησης του αντικαπνιστικού νόμου που δεν επιτρέπει πλέον το κάπνισμα ούτε έξω από τα μαγαζιά σε περίκλειστους χώρους.

Οι έμποροι πίσω από την απόφαση για το Εκπτωτικό Χωριό βλέπουν υπόγειες πολιτικό – επιχειρηματικές συναλλαγές.

Κατόπιν τούτου και καθώς βλέπουν ότι τα πράγματα με τη ΝΔ δεν πηγαίνουν και τόσο καλά, μέσα στις επόμενες ημέρες θα εκφράσουν την διαμαρτυρία τους για την απόφαση του κ. Γεωργιάδη. Θεωρούν όμως ότι γενικότερα η κυβέρνηση ενισχύει την μεγάλη επιχειρηματικότητα και όχι τους μικρομεσαίους που την πίστεψαν και την στήριξαν.

Ωστόσο, μετά από την απομάκρυνση από το ταμείο, στην συγκεκριμένη περίπτωση κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται… η ζωή άλλωστε μας έχει διδάξει πολλάκις ότι όπως στρώσει κανείς κοιμάται!!!

Πτώση και στις χριστουγεννιάτικες αγορές

info: documentonews.gr

Advertisements
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Η απάτη της ΝΔ σε 7 βίντεο
Η απάτη της ΝΔ σε 7 βίντεο
Ανησυχία και στην Ελλάδα για τον COVID-19
Ανησυχία και στην Ελλάδα για τον COVID-19
Το ελληνικό ποδόσφαιρο μπήκε σε μνημόνιο
Το ελληνικό ποδόσφαιρο μπήκε σε μνημόνιο
Στα άδυτα του Ινστιτούτου Παστέρ
Στα άδυτα του Ινστιτούτου Παστέρ
Αρέσει σε %d bloggers: