Επίθεση πολιτευτή ΝΔ σε επιθεωρητή του ΣΕΠΕ

Επίθεση πολιτευτή ΝΔ σε επιθεωρητή του ΣΕΠΕ: Επίθεση εργοδότη-πολιτευτή της Ν.Δ. σε επιθεωρητή του ΣΕΠΕ καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση εργοδότη ακτινοδιαγνωστικού κέντρου στην πόλη της Χίου, σε επιθεωρητή του ΣΕΠΕ, καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο εργοδότης, γνωστό πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τρομπούκης επιτέθηκε σε Επιθεωρητή του ΣΕΠΕ την ώρα που διενεργούσε έλεγχο, απειλώντας μάλιστα την ζωή του και υβρίζοντάς τον με χυδαίες εκφράσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Οι πρόσφατες αναφορές του κ. Μητσοτάκη που κλείνουν το μάτι στην παραβατικότητα και υπονοούν την αδρανοποίηση των ελεγκτικών μηχανισμών, έχουν ήδη αρχίσει να παράγουν αποτελέσματα σε βάρος των εργαζομένων και έχουν τροφοδοτήσει ακραίες συμπεριφορές εναντίον των ελεγκτικών μηχανισμών.

Χθες, κατά την διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε σε ακτινοδιαγνωστικό κέντρο στην πόλη της Χίου, ο εργοδότης, αφού διέταξε εργαζόμενη που απασχολούνταν αδήλωτη στον χώρο να απομακρυνθεί, στην συνέχεια, βρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση, επιτέθηκε λεκτικά στον Επιθεωρητή του Σ.ΕΠ.Ε που διενεργούσε τον έλεγχο απειλώντας την ζωή του, και υβρίζοντάς τον με χυδαίες εκφράσεις, ενώ εκσφενδόνισε εναντίον του πλαστικό αντικείμενο που χτύπησε τον Επιθεωρητή στο χέρι.

Ήδη για όλα τα παραπάνω περιστατικά έχει υποβληθεί μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Χίου, από τον Ειδικό Γραμματέα του Σ.ΕΠ.Ε, Πάνο Κορφιάτη.

Το πραγματικά εξωφρενικό, είναι το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος εργοδότης είναι το γνωστό πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τρομπούκης που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, προορίζεται και για βουλευτής της ΝΔ στον νομό Χίου.

Αναμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να δώσει άμεσα εξηγήσεις, να καταδικάσει τη συμπεριφορά του στελέχους του και να παραδεχτεί ότι οι προβληματικές δηλώσεις του τροφοδοτούν αυτού του είδους τις ακραίες συμπεριφορές.”

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα ο πολιτευτής της Ν.Δ. αρθρογραφούσε στον “Πολίτης της Χίου” γράφοντας ότι «Χωρίς ελευθερία δεν υπάρχει πλούτος. Χωρίς πλούτο δεν υπάρχει αλληλεγγύη για να αντιμετωπίσουμε τις ανισότητες» και πως “η πιο αποτελεσματική κοινωνική πολιτική δεν είναι εκείνη που στηρίζεται στα επιδόματα, είναι εκείνη που θέτει τις βάσεις για την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την εδραίωση ενός υψηλού βιοτικού και την οριστική χειραφέτηση των πολιτών από το κράτος”.

Μητσοτάκης ο Μεσιάς της μεσαίας τάξης!!!

Στοχευμένοι έλεγχοι για «μαύρη» εργασία

Related Posts

Ο ΣΕΒ φουρνίζει πίτσα για τους χαμηλόμισθους
Ο ΣΕΒ φουρνίζει πίτσα για τους χαμηλόμισθους
Η απόφαση του ΣτΕ φέρνει νέο ασφαλιστικό
Η απόφαση του ΣτΕ φέρνει νέο ασφαλιστικό
Αλλάζουν όλα στις εισφορές των επαγγελματιών
Αλλάζουν όλα στις εισφορές των επαγγελματιών
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: