Έπεσε περίεργη αφωνία για το φερόμενο ΝΔ-Gate…

Το Μαξίμου περιμένει πειστικές απαντήσεις για τα φερόμενα “ρουσφετάκια” Αυγενάκη σε ποινικούς, αλλά ο Μητσοτάκης έχει πέσει σε κατάσταση… αφωνίας!!!

«Από τον κ. Μητσοτάκη περιμένουμε πειστικές απαντήσεις», αναφέρει το γραφείο του Πρωθυπουργού, σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις εφημερίδας αναφορικά με τις διασυνδέσεις του γραμματέα και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη, με πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε εγκληματικά κυκλώματα.

Όπως τονίζει το Μέγαρο Μαξίμου

«ο κ. Μητσοτάκης υπέβαλε ερώτηση στον πρωθυπουργό, κατηγορώντας την κυβέρνηση για ανοχή στη γενικευμένη ανομία.

Οι αποκαλύψεις στην εφημερίδα Documento για τη δράση του Λευτέρη Αυγενάκη την καθιστούν άκρως επίκαιρη.

Η συζήτηση στη Βουλή θα είναι μια ευκαιρία να διαφωτίσει όλους τους Έλληνες ο αρχηγός της ΝΔ για την εμπλοκή που φέρεται να έχει ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματός του σε κυκλώματα με εγκληματική δράση.

Να απαντήσει στα ερωτήματα που εγείρουν οι αποκαλύψεις για «εξυπηρετήσεις» ατόμων που εμπλέκονται σε εκβιασμούς, λαθρεμπόριο χρυσού, απαγωγές, εμπόριο όπλων, απειλές κατά δημοσιογράφων, κλπ.».

“Από τον ίδιο τον κ. Αυγενάκη δεν περιμέναμε τίποτε περισσότερο από καταγγελίες για συκοφαντίες και παρακράτος.

Από τον κ. Μητσοτάκη περιμένουμε πειστικές απαντήσεις”, συμπληρώνει το Μαξίμου και καταλήγει πως “διαφορετικά θα αποδειχτεί ότι η ανοχή στην ανομία, και η ανομία της ανοχής, ανθίζουν πολύ κοντά του”.

Εντυπωσιακό πάντως παραμένει και το γεγονός της αφωνίας για το συγκεκριμένο φερόμενο ως ΝΔ-Gate από την πλειοψηφία των ΜΜΕ, αλλά και από την ελληνική κοινότητα του Twitter που παρακολουθεί σιωπηλή τις εξελίξεις… εδώ που τα λέμε δεν έγινε και κάτι το σοκαριστικό όπως για παράδειγμα να βγει ο Καρανίκας και να πει ότι δεν χάνει τις εκπομπές της Μενεγάκη, οι “άριστοι” άλλωστε ασχολούνται μόνο με τόσο σοβαρά θέματα, άντε και με καμιά εκδρομή στη Μύκονο… μέχρι εκεί φθάνει ο νους τους!!!

Εντάξει τους δικαιολογούμε βέβαια γιατί τώρα μπορεί να ασχολούνται ακόμα με τις sexy δασκάλες της παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, έχουν βγάλει και τους “χάρακες” και μετρούν πόσο κοντές ή μακριές ήταν οι φούστες που φορούσαν οι δασκάλες της παρέλασης…

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Τι ξέχασαν να μας πουν τα κανάλια
Τι ξέχασαν να μας πουν τα κανάλια;
Πήρε τη Forthnet με κούρεμα 80% των δανείων
Πήρε τη Forthnet με κούρεμα 80% των δανείων
10 ναυάγια που προκαλούν δέος
10 ναυάγια που προκαλούν δέος!!!
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: