Ένας ακόμα μούφα άριστος του Μητσοτάκη

Ένας ακόμα μούφα άριστος του Μητσοτάκη

Ένας ακόμα μούφα άριστος του Μητσοτάκη: Πως το Πανεπιστήμιο Columbia κάνει ρόμπα τον εκλεκτό “άριστο” υφυπουργό Εξωτερικών του Μητσοτάκη;

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρης, αναφέρει στο βιογραφικό του ότι έχει αποφοιτήσει από το Columbia. Ωστόσο, το ίδιο το Πανεπιστήμιο Columbia διαψεύδει τον υφυπουργό Εξωτερικών και κάπως έτσι ένας ακόμα άριστος και εκλεκτός του Μητσοτάκη βυθίζεται στο πηγάδι της… “αριστείας”.

Φαίνεται ότι τελικά είχαν βάση τα δημοσιεύματα του ομογενειακού ιστότοπου kalami.us που, μαζί με άλλα μέσα ενημέρωσης της ομογένειας στις ΗΠΑ, ξεκίνησαν σειρά καταγγελιών σχετικά με τις δραστηριότητες του υφυπουργού Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη και εκδότη της εφημερίδας “Εθνικός Κήρυξ”.

Ο ιστότοπος με μπαράζ δημοσιευμάτων του τις τελευταίες ημέρες αμφισβητούσε ευθέως πως ο κυβερνητικός αξιωματούχος είναι απόφοιτος του φημισμένου πανεπιστημίου Columbia, όπως ο ίδιος φέρεται να αναφέρει στο βιογραφικό του σημείωμα που διανεμήθηκε στην Αθήνα.

Την απάντηση έδωσε το ίδιο το Πανεπιστήμιο Columbia και την δημοσίευσε όπως ήταν αναμενόμενο το ομογενειακό site που έφερε και το ζήτημα στο προσκήνιο.

Σύμφωνα λοιπόν με την απάντηση του κορυφαίου πανεπιστημίου, ο υφυπουργός Εξωτερικών έχει μόνο εγγραφεί (enrollement only) και δεν φαίνεται να έχει αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο, όπως ο ίδιος διατείνεται στο βιογραφικό που έχει διανείμει η κυβέρνηση και έχει αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.

Εφόσον δεν έχει υπάρξει λάθος από το Columbia ή δεν συντρέχει άλλος λόγος που δεν έχει καταστεί κατανοητός, ο υφυπουργός Εξωτερικών κινδυνεύει να εκθέσει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση των αρίστων.

Δείτε την απάντηση του Columbia σε σχετική ερώτηση του ομογενειακού μέσου ενημέρωσης:

Γράφει σχετικά το kalami.us:

“…Στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών (βιογραφικό του) και σε δημοσιεύματα αθηναϊκών (έντυπων και ηλεκτρονικών) ΜΜΕ, παρουσιάζεται ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για Απόδημους, ως ”απόφοιτος” του φημισμένου πανεπιστήμιου Columbia Νέας Υόρκης και μάλιστα με ”μάστερ” (master) στην ”διοίκηση επιχειρήσεων” (ΜΒΑ).

Αφού δεν υπήρξε απάντηση-επιβεβαίωση από τον υφυπουργό της κυβέρνησης ”άριστων, καλύτερων και εξυπνότερων” (όπως γραπτά την περιγράφει ο ίδιος), αυτήν την δίνει το ”ΚΑΛΑΜΙ”, με επίσημο έγγραφο που έλαβε στο ερώτημα που υπέβαλε, όπως δεσμεύτηκε να πράξει (με την φωτογραφία μέρους του έγγραφου).

‘Ετσι, πιστοποιείται ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης, ιδιοκτήτης της εφημερίδας ”Εθνικός Κήρυξ” Αστόριας Νέας Υόρκης και γιά 40 χρόνια εκδότης της, κορόϊδευε και εξαπατούσε βασικά την Ομογένεια στις ΗΠΑ, ως ”σπουδαίος” και… ”απόφοιτος του Κολούμπια”. Ενώ η αλήθεια είναι ότι ουδέποτε αποφοίτησε. Τελευταία, κορόϊδεψε-εξαπάτησε τον πρωθυπουργό και τον λαό στην Ελλάδα, παρουσιαζόμενος ως κάτι που δεν ήταν.

Ο υφυπουργός, παραμένει ακόμα ως ”CEO και υπεύθυνος σύμφωνα με τον νόμο” της εφημερίδας του, κατά παράβαση της ελληνικής νομοθεσίας.

Δεν χρειάζεται να έχει κανείς μεγάλη γνώση γιά να καταλάβει ότι ο υφυπουργός, από τον τρόπο που ομιλεί ή γράφει, δεν είναι αυτό που παρουσιάζεται. Ακόμα και σε ζητήματα απόδημου Ελληνισμού, αν και ζει 50 χρόνια στις ΗΠΑ, είναι ημιμαθής…”

Ποια η σχέση οικ. Μητσοτάκη με τον Εθνικό Κήρυκα;

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η σχέση οικογένειας Μητσοτάκη με την ιδιοκτησία της εφημερίδας “Εθνικός Κήρυξ”, όπως διαβάζουμε σε άλλο σχετικό άρθρο στο kalami.us.

Ο κ. Διαματάρης, ήταν εκδότης της ημερήσιας εφημερίδας ”Εθνικός Κήρυξ” Αστόριας (ίσαμε 9 Ιουλίου ’19). Ιστορική εφημερίδα ηλικίας 104 χρόνων. Στις μεγάλες της στιγμές πήρε θέση υπέρ του ΕΑΜ με εκδότη τον μακαρίτη Βάσο Βλαβιανό και έμμεσα βοήθησε, στην ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων με την Ελλάδα, χάρη στον Βλαβιανό, που εξασφάλισε δεσμευτική δήλωση, υπέρ της ενσωμάτωσης, του πρώτου μεταπολεμικού υπουργού Εξωτερικών της Ιταλίας και του υπουργού Εξωτερικών της (τότε) Σοβιετικής Ένωσης. Στις χειρότερες στιγμές, στήριξε την χούντα των συνταγματαρχών. Η εφημερίδα αγοράστηκε 1979 (το 50%) από τους Αντώνη Διαματάρη και Γιώργο Λεονάρδο, με χρήματα που φρόντισε να έρθουν από Ελλάδα, ο μακαρίτης, πατέρας του τωρινού πρωθυπουργού Κων/νος Μητσοτάκης. Μετά, Κων/νος Μητσοτάκης και Αντώνης Διαματάρης, συνεταιρίστηκαν στη εφημερίδα, με την αποχώρηση Λεονάρδου. Από τότε, πολλά εκατ. δόθηκαν από Ελλάδα (κρατικό χρήμα ή επιχειρηματικό) στην -μικρής κυκλοφορίας- εφημερίδα, χάρη στην μεσολάβηση μελών της οικογένειας Μητσοτάκη”.

Διαβάστε όμως και το σχετικό: Πως ο πρωθ. Κυριάκος Μητσοτάκης έχασε την Ομογένεια ΗΠΑ

Ο Μητσοτάκης ξεπλένει το μαύρο χρήμα

Με πληροφορίες από anatropinews.gr, kalami.us

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Κόβουν αυτοκινητοβιομηχανίες που υποστηρίζουν Τραμπ
Κόβουν αυτοκινητοβιομηχανίες που υποστηρίζουν Τραμπ
Τι σχολιάζει ο Bloomberg για τους αντιπάλους του;
Τι σχολιάζει ο Bloomberg για τους αντιπάλους του;
Πότε μπαίνει το επίδομα θέρμανσης;
Πότε μπαίνει το επίδομα θέρμανσης;
Αρέσει σε %d bloggers: