Είσαι αναποφάσιστος; Αν είσαι αναποφάσιστος κάνε το τεστ και δες ποιο κόμμα σε αντιπροσωπεύει…

Το συγκεκριμένο τεστ κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο και σας… αποκαλύπτει τι κόμμα είστε και τι θα ψηφίσετε στις ευρωεκλογές. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι επιλέξετε την χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ζείτε και να απαντήσετε σε 22 ερωτήσεις που αφορούν στις ευρωεκλογές.

Το euandi2019 διατίθεται σε 20 γλώσσες και σε όλες τις χώρες – μέλη της Ένωσης, εξυπηρετώντας έτσι τα εκατομμύρια των Ευρωπαίων ψηφοφόρων που δεν έχουν αποφασίσει τι θα ψηφίσουν…

Την συγκεκριμένη εφαρμογή – τεστ δημιούργησε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο της Φλωρεντίας (IUE) σε συνδυασμό με το πανεπιστήμιο της Λουκέρνης στην Ελβετία.

Η εφαρμογή, η οποία ονομάζεται euandi2019 δίνει την ευκαιρία στους Ευρωπαίους πολίτες να απαντήσουν με… πάσα ειλικρίνεια κατά πόσο συμφωνούν ή διαφωνούν σε 22 κυρίαρχα ζητήματα πολιτικού, κοινωνικού και οικονομικού περιεχομένου.

Από τις απαντήσεις που θα δώσουν η εφαρμογή θα υπολογίσει με ποιο κόμμα της χώρας τους (και των άλλων ευρωπαϊκών χωρών) ταυτίζονται περισσότερο αλλά και να διαπιστώσουν ποιες είναι οι απόψεις των υπολοίπων κομμάτων πάνω στα συγκεκριμένα ζητήματα.

Η εφαρμογή δημιουργήθηκε από μια ομάδα 122 ειδικών και πολιτικών επιστημόνων από όλες τις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι τονίζουν πως το εργαλείο αυτό είναι “πολιτικά ουδέτερο”.

Το euandi2019 διατίθεται σε 20 γλώσσες και σε όλες τις χώρες – μέλη της Ένωσης, εξυπηρετώντας έτσι τα εκατομμύρια των Ευρωπαίων ψηφοφόρων που εξακολουθούν να μην έχουν αποφασίσει τι θα ψηφίσουν.

Το τεστ θα… υπολογίσει τις… πολιτικές σας πεποιθήσεις επί τοις εκατό.

Μπείτε ΕΔΩ και κάνετε το τεστ.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΩ 2019

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ξεκινούν οι πιο σημαντικές ευρωεκλογές της τελευταίας 40ετίας

Τα πάντα για τις ευρωεκλογές

Πόσους σταυρούς βάζουμε;

Advertisements

Related Posts

Νέο «χαράτσι» στις πλαστικές σακούλες
Νέο «χαράτσι» στις πλαστικές σακούλες
Η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας
Η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Τα αναψυκτικά διαίτης παχαίνουν
Τα αναψυκτικά διαίτης παχαίνουν!!!
Αρέσει σε %d bloggers: