Έχουν πάει το θράσος σε άλλα επίπεδα

Έχουν πάει το θράσος σε άλλα επίπεδα

Έχουν πάει το θράσος σε άλλα επίπεδα: Καλύπτουν τον καταδικασμένο για ασέλγεια σε ανηλίκους προκαλώντας τεράστια αποστροφή!!!

Το ένα μετά το άλλο τα στελέχη της ΝΔ βγαίνουν και καλύπτουν τον καταδικασμένο για ασέλγεια σε ανηλίκους και φυσικά προκαλούν, πέραν ίσως της απορίας της κοινής γνώμης για την στάση τους, προκαλούν και τεράστια αποστροφή…

Μετά μάλιστα και από τις σχετικές δηλώσεις που έκανε ο γραμματέας του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος χαρακτήρισε την υπόθεση «σκευωρία» παρά την καταδικαστική απόφαση του ελληνικού Δικαστηρίου, το λόγο πήραν στην συνέχεια ο Μακάριος Λαζαρίδης και η Σοφία Ζαχαράκη για να πουν και εκείνοι… τα δικά τους, προκαλώντας αηδία και αποστροφή με το θράσος τους!!!

Συγκεκριμένα, ο σύμβουλος Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη Μακάριος Λαζαρίδης μίλησε για κατάντια της κυβέρνησης και του πολιτικού συστήματος.

«Δεν καταλαβαίνω πως εμπλέκονται σε τέτοια υπόθεση άνθρωποι που πήγαν για προσωπικούς λόγους εκεί» είπε, αναφερόμενος στο στέλεχος της Ν.Δ. Κυριάκου Κυρανάκη και τη βουλευτή, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

«Από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το θέμα ο κ. Γεωργιάδης αποχώρησε αμέσως. Παραιτήθηκε δηλαδή για να μην συνδεθούν οι υποθέσεις της παιδεραστίας με την πολιτική. Σεβόμαστε την απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης, αλλά είναι σε πρώτη φάση η δίκη και θα ακολουθήσει το Εφετείο» συνέχισε ο κ. Λαζαρίδης μιλώντας στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε:

«Η κυβέρνηση καταπάτησε την ευρωπαϊκή οδηγία που ψηφίστηκε πρόσφατα για το τεκμήριο αθωότητας» πρόσθεσε για να κλείσει το θέμα ενώ υπογράμμισε κλείνοντας «Ο κ. Νίκος Γεωργιάδης δεν είναι σύμβουλος της Ν.Δ. και το θέμα κλείνει εκεί.»

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η πρώην β’ αναπληρώτρια τύπου της Ν.Δ. Σοφία Ζαχαράκη.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ έκανε λόγο για «προσπάθεια πολιτικοποίησης από το Μέγαρο Μαξίμου, μιας προσωπικής υπόθεσης» ενώ επικαλέστηκε και εκείνη την ίδια διάταξη που επικαλείται η Ν.Δ. δηλαδή το «τεκμήριο αθωότητας» από τις δημόσιες αρχές.

Πρόσθεσε ότι «ο κ. Γεωργιάδης δεν έχει καμία λειτουργική ή οργανική θέση με τη Ν.Δ.». «Περιττός ο οποιοσδήποτε περαιτέρω σχολιασμός» είπε και έκλεισε γρήγορα το θέμα.

Απασφάλισε κατά Μητσοτάκη και Αυγενάκη

Related Posts

Ακριβότερα και άφαντα τα φοιτητικά σπίτια
Ακριβότερα και άφαντα τα φοιτητικά σπίτια
Στο τραπέζι η μείωση του αφορολόγητου
Στο τραπέζι η μείωση του αφορολόγητου
7 συμβουλές για το φοιτητικό σπίτι
7 συμβουλές για το φοιτητικό σπίτι
Χρήσιμα tips για ενοικίαση φοιτητικού σπιτιού
Χρήσιμα tips για ενοικίαση φοιτητικού σπιτιού
Αρέσει σε %d bloggers: