Αποκαλύπτεται το δωράκι της Siemens στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Αποκαλύπτεται το δωράκι της Siemens στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Αποκαλύπτεται το δωράκι της Siemens στον Κυριάκο Μητσοτάκη: Κατάθεση – βόμβα του Φίσερ που αποκαλύπτει τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

«Προϊόν αδιαφάνειας και δωρεά της Siemens στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αρνήθηκα να την εγκρίνω!»

Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Κυρ. Μητσοτάκης έχει καταγραφεί ως ένας εκ των προνομιακότερων συνομιλητών του Μ. Χριστοφοράκου– μετά τον πατέρα του κ. Κ. Μητσοτάκη και την αδελφή του κυρία Ντόρα Μπακογιάννη.

Στο ημερολόγιο είναι καταχωρισμένες 30 συναντήσεις του και 60 επαφές με τον Χριστοφοράκο. Εν τω μεταξύ η υπόθεση της προμήθειας τηλεφωνικού κέντρου για το Πολιτικό Γραφείο του ήλθε ξανά στην επικαιρότητα μετά την κατάθεση του πρώην οικονομικού διευθυντή της εταιρείας και διαδόχου για ένα διάστημα του Χριστοφοράκου στην ηγεσία της Siemens Ηellas, του κ. Ρούντολφ Φίσερ, ο οποίος, όπως προκύπτει από εσωτερικό εταιρικό έγγραφο τής 25.1.2008, είχε αρνηθεί να αναλάβει τη δαπάνη για τον εν λόγω εξοπλισμό.

Έτσι η πρόθεση του Χριστοφοράκου για «δωρεά» του τηλεφωνικού κέντρου στον βουλευτή της ΝΔ δεν ευοδώθηκε. Όπως υποστήριξε ο κ. Φίσερ στην κατάθεσή του ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής, όταν έφθασε το επίμαχο τιμολόγιο στα χέρια του προς προσυπογραφή και εντολή πληρωμής, εκείνος διαπίστωσε ότι «δεν υπάρχει σύμβαση και εφόσον δεν υπάρχει κάποια σχετική σύμβαση είπα ότι δεν πληρώνουμε γιατί εγώ δεν είμαι και υπεύθυνος για τις όποιες δωρεές μπορεί να υπάρχουν πίσω από αυτό».

Όπως κατέθεσε μάλιστα, «αυτό το τιμολόγιο δεν μου λέει κάτι, δεν το εγκρίνω και με αυτή την έννοια να μην εγκρίνω, να μην προσυπογράφω και να μην πληρώνω τα τιμολόγια που είναι προϊόντα αδιαφάνειας».

Ο κ. Μητσοτάκης ωστόσο έχει δηλώσει κατηγορηματικά ότι εξόφλησε μετά από διακανονισμό που έκανε με την εταιρεία την αγορά του εξοπλισμού. Όπως έχει αναφέρει χαρακτηριστικά, «ό,τι τιμολογήθηκε στο όνομά μου πληρώθηκε και για το μόνο που θα μπορούσε να με κατηγορήσει κάποιος είναι για την καθυστέρηση».

Οι μίζες της Siemens δινόταν για να… “ανοίγουν” οι δουλειές!!!

Μητσοτάκης: Λαϊκιστής, βαθύπλουτος γόνος και τεμπέλης

Με πληροφορίες από olympia.gr

Advertisements
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Ουραγός στα πακέτα διάσωσης η Ελλάδα
Ουραγός στα πακέτα διάσωσης η Ελλάδα
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Απίστευτη καταγγελία για την Cosmote
Απίστευτη καταγγελία για την Cosmote
Αρέσει σε %d bloggers: