Αμοιβαία η σχέση Πορτοσάλτε – ΝΔ

Αμοιβαία η σχέση Πορτοσάλτε – ΝΔ: Όχι ο Πορτοσάλτε δεν είναι ο λασπολόγος της ΝΔ, ούτε “αδελφός” του Άδωνι…

Η ΝΔ, με αφορμή τη μήνυση που κατέθεσε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης κατά της κ. Ζαχαράκη επειδή σε τηλεοπτική της εμφάνιση τον χαρακτήρισε «γνωστό συκοφάντη», σε ανακοίνωσή της απέδωσε τις νομικές κινήσεις του δημοσιογράφου στην κυβέρνηση.

Απαντώντας μάλιστα σε ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει:

«Ο Κώστας Βαξεβάνης δεν είναι ένας απλός ιδιώτης, αλλά ο βραχίονας λάσπης της κυβέρνησης. Σε ένα κράτος δικαίου η πολιτική κρίση δεν ποινικοποιείται. Δεν υπάρχει προηγούμενο στην μεταπολιτευτική ιστορία η αστυνομία να επιχειρεί να συλλάβει την εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης», απάντησε η ΝΔ στην ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Σε υστερόγραφό της, η Πειραιώς προσθέτει: «Παραπέμπουμε την κ. Γεροβασίλη σε ένα βίντεο που δημοσιοποιήθηκε σήμερα. Σε αυτό ο ‘ιδιώτης’ Βαξεβάνης πανηγυρίζει τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ αγκαλιά με όλη την παρέα του Μαξίμου».

Μάλιστα. Το σοβαρό κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραπέμπει σε βίντεο της «Ομάδας Αλήθειας». Τόση μουρούτειος σοβαρότητα!

Φαίνεται ότι στη Ν.Δ. θεωρούν ότι απευθύνονται σε ανόητους που πιστεύουν ότι οι δημοσιογράφοι των φιλικών της ΜΜΕ είναι… ακομμάτιστοι, ανεξάρτητοι και αδέκαστοι, εξού και τόοοοοοοοοο αντικειμενικοί. Δεν θα πήγαιναν ποτέ σε κομματικές εκδηλώσεις και δεν συγχρωτίζονται με τα στελέχη της.

Ενδεικτικό το βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Άρης Πορτοσάλτε, ο «αδελφός», όπως τον χαρακτηρίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης, να εισέρχεται στην εκδήλωση της κοπής της πίτας του αντιπροέδρου τον Φεβρουάριο του 2017.

Οι επευφημίες του πλήθους των «γαλάζιων» πιστών ήταν η ανταμοιβή του διευθυντή του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ – δημοσιογραφικού – αναλυτή – μαρκαδορόπληκτου για την… πίστη στην παράταξη και τη διάδοση της γραμμής της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε κάθε ευκαιρία και από όποιο βήμα…

Αμοιβαία η σχέση Πορτοσάλτε – ΝΔ

Ο Πορτοσάλτε δεν θα το 'κανε ποτέ αυτό! Τι όχι;

Ο Πορτοσάλτε δεν θα το 'κανε ποτέ αυτό! Τι όχι;https://left.gr/news/o-portosalte-den-tha-kane-pote-ayto-ti-ohi

Geplaatst door left.gr op Maandag 3 september 2018

Ο Πορτοσάλτε κάθε φορά το πάει και πιο κάτω

 Το σύμφωνο συμβίωσης που σαρώνει!!!

Advertisements

Related Posts

Θραύση η διαδικτυακή απάτη στην Ελλάδα
Θραύση η διαδικτυακή απάτη στην Ελλάδα
Τα best seller αυτοκίνητα στην Ελλάδα
Τα best seller αυτοκίνητα στην Ελλάδα
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αυξάνονται οι τιμές στα οικοδομικά υλικά
Αυξάνονται οι τιμές στα οικοδομικά υλικά
Αρέσει σε %d bloggers: