Ακόμα και ο ΓΑΠ τρολάρει τον Μητσοτάκη

Ακόμα και ο ΓΑΠ τρολάρει τον Μητσοτάκη

Ακόμα και ο ΓΑΠ τρολάρει τον Μητσοτάκη: Το ΚΙΔΗΣΟ σχολιάζει ως ανέκδοτο το σχέδιο Μητσοτάκη για τις 7 ημέρες εργασίας

Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει, αν εξήγγειλε αυτό που ήδη υπάρχει, ή αν πρότεινε κάποια αλλαγή που ακόμα δεν …διευκρίνισε, σχολιάζει καυστικά το ΚΙΔΗΣΟ αναφορικά με το σχέδιο Μητσοτάκη για τα… εργασιακά.

«Οργίλος εμφανίστηκε ξανά ο κ. Μητσοτάκης γιατί “παρεξηγήθηκαν” όσα δεν είπε αλλά υπονόησε, αυτήν τη φορά μιλώντας για τις εργασιακές σχέσεις και το πώς θα ήθελε εκείνος να διαμορφωθούν. Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει, αν εξήγγειλε αυτό που ήδη υπάρχει, ή αν πρότεινε κάποια αλλαγή που ακόμα δεν …διευκρίνισε», σχολίασε το Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών για την αναφορά του Κ. Μητσοτάκη για τα εργασιακά.

Το ΚΙΔΗΣΟ αναφέρει ακόμη πως: «Το ανέκδοτο, όμως, με τις επαναλαμβανόμενες διαμαρτυρίες, είναι πως προέρχεται από τον πρόεδρο του κόμματος που πετσόκοψε όσα είχε πει ρητά και κατηγορηματικά το 2009 ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, δεν τα υπαινίχθηκε, για να βγουν λάδι για τη “θωρακισμένη οικονομία” του 15,6% ελλείμματος και των 300 δισ. χρέους και να στήσουν το αντιμνημονιακό μέτωπο που τόσο έβλαψε τη χώρα, παρατείνοντας την κρίση».

Τέλος, το ΚΙΔΗΣΟ παραθέτει την πλήρη απάντηση του Γιώργου Παπανδρέου όταν είχε ερωτηθεί στη ΔΕΘ για το που θα βρει τα λεφτά κι είχε απαντήσει:

«Λεφτά υπάρχουν, αν τα διεκδικήσεις, αν προσελκύσεις επενδύσεις, αν νοικοκυρέψεις το κράτος, αν αξιοποιήσεις τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας ώστε να αβγατίσουν και να δημιουργήσουν νέο πλούτο. Αλλά αυτά θέλουν σχέδιο και θέλουν σχέδιο που να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, όχι το συμφέρον των κομματικών παραγόντων, των ημέτερων και των ισχυρών στη χώρα μας».

Ο Μητσοτάκης θέλει ιδιώτες παντού!!!

Advertisements

Related Posts

Από την εργασία στην απασχόληση
Από την εργασία στην απασχόληση
Ψάχνουν εργαζόμενους και δεν βρίσκουν
Ψάχνουν εργαζόμενους και δεν βρίσκουν;
“Εγκλωβισμένα” στο διαδίκτυο τα σημερινά παιδιά
“Εγκλωβισμένα” στο διαδίκτυο τα σημερινά παιδιά
Παιδιά στα social media σε μη επιτρεπτή ηλικία
Παιδιά στα social media σε μη επιτρεπτή ηλικία
Αρέσει σε %d bloggers: