«Αχρείαστες» οι προσλήψεις στην εκπαίδευση

«Αχρείαστες» οι προσλήψεις στην εκπαίδευση: Ο αντιπρόεδρος Β της ΝΔ και “μετριοπαθής” Χατζηδάκης αντιτάχθηκε στις προσλήψεις εκπαιδευτικών…

Στο ΒLUE SKY και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ήταν σαφής και μνημονιακός…

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. απέφυγε να δεσμευτεί τόσο για τους 4.500 μόνιμους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή όσο και για τους υπόλοιπους 10.500 διορισμούς. Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων απευθύνει ευθέως το ερώτημα στον Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, εφόσον ο αντιπρόεδρος δεν απάντησε κι αναμένει επιτέλους μια καθαρή απάντηση για τους διορισμούς στην εκπαίδευση.

Στο ΒLUE SKY και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, ήταν σαφής. Καλεσμένος μαζί με τον υποψήφιο βουλευτή Α’ Αθήνας και πρώην υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη, αντιτάχθηκε στις προσλήψεις εκπαιδευτικών.

Παρά τις επίμονες προσπάθειες του κ. Φίλη, ο νεοδημοκράτης πολιτικός αρνήθηκε επανειλημμένα να δεσμευτεί για τους 4.500 διορισμούς εκπαιδευτικών που ήδη τρέχουν στο ΑΣΕΠ για την ειδική αγωγή και τους 15.000 διορισμούς στην εκπαίδευση που θα βελτιώσουν το εκπαιδευτικό σύστημα που λειτουργεί με αναπληρωτές.

Ο κ. Χατζιδάκης, χαμογελώντας, και εμμένοντας στον μνημονιακό κανόνα 5:1 για το δημόσιο, αντί για δεσμεύσεις, περιορίστηκε στο να μιλήσει για κινητικότητα και να αναφέρει καθησυχαστικά ότι δεν θα υπάρξουν ελλείψεις προσωπικού στην εκπαίδευση… χωρίς προσλήψεις. Μάλλον με τρόπο μαγικό…

«Αχρείαστες» οι προσλήψεις στην εκπαίδευση

Δικαίως ο κ. Φίλης κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «το πρόγραμμα της ΝΔ είναι κάθε λέξη από το πρόγραμμα του ΔΝΤ»

Κλείδωσαν οι μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών

Advertisements
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Έρχεται το νέο Εξοικονομώ κατ΄οίκον
Έρχεται το νέο Εξοικονομώ κατ΄οίκον
Θα βρέξει κατασχέσεις και πλειστηριασμούς
Θα βρέξει κατασχέσεις και πλειστηριασμούς
Δώρο σε 500 άτομα της λίστας Λαγκάρντ
Δώρο σε 500 άτομα της λίστας Λαγκάρντ
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: