Κρητικός στους καλύτερους πιλότους στον κόσμο

1,1 δισ. σε βάθος δεκαετίας για τα F-16!!!

Η αναβάθμιση των F-16 θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό κατά 1,1 δισ. σε βάθος δεκαετίας!!!

O κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στη τηλεόραση του Kontra τόνισε πως η αναβάθμιση των F-16 θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό κατά 1,1 δισ. σε βάθος δεκαετίας.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό το βράδυ της Πέμπτης, τόνισε ότι η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί κυριαρχική πράξη της χώρας.

Επανέλαβε, δε, ότι θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για το θέμα στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής και εφόσον ζητηθεί, και σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.

Ο κ. Τζανακόπουλος χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντική την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ, τονίζοντας πως αναβαθμίζεται η οικονομική θέση Ελλάδας και το ενδιαφέρον επενδυτών.

Σε ό,τι αφορά την τρίτη αξιολόγηση, ανέφερε πως προχωρά χωρίς δημοσιονομικό ζήτημα. Επέμεινε εξάλλου ότι στόχος είναι να κλείσει γρήγορα η τρίτη αξιολόγηση, προκειμένου να εξεταστούν λεπτομέρειες σε ό,τι αφορά το ζήτημα του χρέους και να ολοκληρωθεί επιτυχώς το πρόγραμμα τον Αύγουστο του 2018.

Για συμμετοχή του ΔΝΤ, είπε πως μπορεί να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα με τη συμμετοχή του Ταμείου, εφόσον δεν θέσει τεχνητά εμπόδια.

Related Posts

3 μύθοι για το παρεξηγημένο φραπεδάκι
3 μύθοι για το παρεξηγημένο φραπεδάκι
Πως να αλλάξετε ηλεκτρικό ρεύμα
Πως να αλλάξετε ηλεκτρικό ρεύμα;
Ποιες συσκευές ανεβάζουν το ηλεκτρικό ρεύμα
Ποιες συσκευές ανεβάζουν το ηλεκτρικό ρεύμα;
Πως να μειώσουμε το λογαριασμό του ρεύματος
Πως να μειώσουμε το λογαριασμό του ρεύματος;
Αρέσει σε %d bloggers: