Ζήσε μια συναρπαστική virtual εμπειρία στη πίστα του Nürburgring παρέα με ένα tuned 370Z Σε συνεργασία με το PlayStation, η Nissan σου δίνει τη δυνατότητα να ζήσεις μια συναρπαστική virtual εμπειρία στη πίστα του Nürburgring.

Αν το έχεις στο αίμα σου να “τρέχεις” με εξομοιωτές αγώνων, τότε αυτός ο διαγωνισμός της Nissan είναι η μεγάλη ευκαιρία σου!

Συγκεκριμένα, από τις 27 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 14 Μαρτίου, στην κεντρική έκθεση της Nissan επί της Λεωφ. Αθηνών 169, θα σε περιμένει ένας εκπληκτικός εξομοιωτής του Gran Turismo 5, προκειμένου να ζήσεις τη συναρπαστική εμπειρία της virtual οδήγησης με ένα tuned 370Z, στην πίστα του Nürburgring.

O κάθε συμμετέχων στο διαγωνισμό έχει δικαίωμα να αγωνιστεί για τρεις γύρους, όπου στο τέλος της διαδικασίας καταγράφεται επίσημα ο καλύτερος χρόνος εξ αυτών. Στη λήξη του διαγωνισμού, ο πρώτος πιο γρήγορος παίκτης θα κερδίσει ως έπαθλο μια κονσόλα PS3, ενώ οι αμέσως επόμενοι 5 καλύτεροι παίκτες, θα λάβουν από ένα παιχνίδι Gran Tourismo 5: Academy Edition.

Οι ώρες λειτουργίας του εξομοιωτή είναι 14:00 με 20:00 τις καθημερινές και 10:00 με 14:00 το Σάββατο.

Για καθημερινή ενημέρωσή σχετικά με το διαγωνισμό, τις καλύτερες επιδόσεις και φυσικά τους νικητές, μείνετε συντονισμένοι στο www.facebook.com/NissanGreece

Advertisements

Related Posts

Το Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2020
Το Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2020
Κόβουν αυτοκινητοβιομηχανίες που υποστηρίζουν Τραμπ
Κόβουν αυτοκινητοβιομηχανίες που υποστηρίζουν Τραμπ
Εξοικονόμηση ενέργειας από τα Nissan LEAF
Εξοικονόμηση ενέργειας από τα Nissan LEAF
To Nissan GT-R NISMO και σε LEGO
To Nissan GT-R NISMO και σε LEGO!
Αρέσει σε %d bloggers: