Ο Τεν-Τεν οδηγεί Peugeot…

Ο Τεν-Τεν σύντομα στις μεγάλες οθόνες με χορηγό την γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία της Peugeot…

Πολύ σύντομα, ένας από τους πιο γνωστούς χαρακτήρες του μαγικού κόσμου των κόμικς, ο Tintin (για εμάς Τεν-τεν), θα πάρει ξανά ζωή μέσα από την επερχόμενη ταινία του Steven Spielberg με τίτλο ‘The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn” η οποία και θα βρίσκεται στις Ευρωπαϊκές αίθουσες την επόμενη εβδομάδα με τις Η.Π.Α να ακολουθούν στις 23 Δεκεμβρίου.

Ένας από τους μεγάλους χορηγούς της ταινία είναι και η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία Peugeot.

H Peugeot έχει κάνει μία παγκόσμια καμπάνια για την προώθηση της ταινίας μέσα από αφίσες αλλά και ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά σποτ σε πάνω από 20 χώρες στην Ευρώπη, την Νότιο Αφρική και την Ασία. Επιπλέον, η Peugeot στο επίσημο site έχει ένα παιχνίδι ειδικά φτιαγμένο για την ταινία και παρέχει στον Steven Spielberg και το επιτελείο του 508 και 607 sedan για την πρεμιέρα της ταινίας την επόμενη εβδομάδα στις Βρυξέλες και στο Παρίσι.

Δείτε στην συνέχεια καιτο τρέιλερ της ταινίας ‘The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn”…

[dcs_img width=”300″ height=”135″ thumb=”true” icon=”play” framed=”black” desc=”Τεν-Τεν movie trailer” lightbox=”true” title=”Τεν-Τεν movie trailer” url=”http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xz3j8gKRUTg”]https://www.cretadrive.gr/wp-content/uploads/2011/01/video-player.jpg[/dcs_img]

Advertisements

Related Posts

Ποιες οι υποψηφιότητες για τα φετινά Όσκαρ
Ποιες οι υποψηφιότητες για τα φετινά Όσκαρ;
Τι έγινε στις Χρυσές Σφαίρες
Τι έγινε στις Χρυσές Σφαίρες;
Στις ελληνικές αίθουσες το The Whistlers
Στις ελληνικές αίθουσες το The Whistlers
Η ελληνική ταινία που «κερδίζει» το Star Wars
Η ελληνική ταινία που «κερδίζει» το Star Wars
Αρέσει σε %d bloggers: