Δείτε τα δύο βίντεο με την Pagani Huayra και υμνείστε τον Θεό του Ανέμου…

2011-pagani-huayraΓια την Pagani Huayra σας είχαμε γράψει αλλά σας είχαμε παρουσιάσει και ένα βίντεο με το συγκεκριμένο supercar να τρέχει στην τελευταία συνέχεια του γνωστού Need for Speed. Πριν από λίγες ημέρες ωστόσο, κυκλοφόρησαν και τα πρώτα δύο επίσημα video με την Pagani Huayra, τον αντικαταστάτη της Pagani Zonda. Το πρώτο παρουσιάζει την Huayra σε συνδυασμό με ορισμένα πολύ special εφφέ που έχουν άμεση σύνδεση με το όνομα της, το οποίο έχει δανιστεί από τον θεό του ανέμου στην Νότιο Αμερική. Ενώ στο δεύτερο βίντεο υπάρχουν πλάνα από την παγκόσμια πρεμιέρα της Pagani Huayra στις 18 Φεβρουαρίου στο Μιλάνο της Ιταλίας.

2011-pagani-huayraΠαράλληλα, το νέο supercar της Pagani αυτές τις ημέρες παρουσιάζεται και στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στην Γενεύη, με το ενδιαφέρον του κόσμου να είναι ιδιαίτερα αυξημένο στο συγκεκριμένο περίπτερο, ενώ πολλοί από τους τυχερούς επισκέπτες της Έκθεσης της Γενεύης υποστηρίζουν ότι η Huayra στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο όμορφο αυτοκίνητο από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες.

Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι το Pagani Huayra παίρνει κίνηση από έναν V12 κινητήρα από την AMG με χωρητικότητα 6 λίτρων και απόδοση που αγγίζει τους 700 ίππους και ροπή στα 1000Nm. Φυσικά και τα νούμερα των επιδόσεων για την Pagani Huayra δεν θα μπορούσαν παρά να ήταν εξίσου εκρηκτικά με το 0-100 να έρχεται σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα και την τελική να αγγίζει τα 380km/h.

Στην συνέχεια ακολουθούν και τα δύο πρώτα βίντεο με την Pagani Huayra

[dcs_img width=”300″ height=”135″ thumb=”true” icon=”play” framed=”black” desc=”Pagani Huayra – Promo Video” lightbox=”true” title=”Pagani Huayra – Promo Video” url=”http://www.youtube.com/watch?v=8P66wJAl6oQ”]https://www.cretadrive.gr/wp-content/uploads/2011/01/video-player.jpg[/dcs_img]

[dcs_img width=”300″ height=”135″ thumb=”true” icon=”play” framed=”black” desc=”Pagani Huayra – PresentationVideo” lightbox=”true” title=”Pagani Huayra – Presentation Video” url=”http://www.youtube.com/watch?v=MYFmLwJKsIc”]https://www.cretadrive.gr/wp-content/uploads/2011/01/video-player.jpg[/dcs_img]

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στα άρθρα:

Pagani Huayra, ένα supercar με θεϊκή αύρα… Το Pagani Huayra στο NFS Shift 2 Unleashed

Advertisements

Related Posts

Αυτή είναι η πιο όμορφη Lamborghini
Αυτή είναι η πιο όμορφη Lamborghini
Virtual βόλτα στο μουσείο της Honda
Virtual βόλτα στο μουσείο της Honda
Μια Lamborghini είναι μια… Lamborghini
Μια Lamborghini είναι μια… Lamborghini
Βόλτα στο μουσείο της Lamborghini
Βόλτα στο μουσείο της Lamborghini
Αρέσει σε %d bloggers: