Στην παραγωγή το Astra GTC, στην Φρανκφούρτη η πρεμιέρα του μοντέλου παραγωγής… 

Opel-Astra-GTCΗ Opel ανακοίνωσε την παραγωγή του νέου Astra GTC, μοντέλο που έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 2010 στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι. Ενώ η έκδοση παραγωγής του Astra GTC πλέον θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό αυτό το Φθινόπωρο και συγκεκριμένα λίγο πριν την Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στην Φρανκφούρτη, στις 15 Σεπτεμβρίου.

Σε γενικές γραμμές το αυτοκίνητο θα διατηρεί τα βασικά σχεδιαστικά στοιχεία που είδαμε στην concept έδκοση του στο Παρίσι το 2010. Περισσότερα για την concept έκδοση του Astra GTC που παρουσιάστηκε στο Παρίσι μπορείτε να δείτε στο: Opel Astra GTC: Speed & Beauty… Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία δίνει τώρα στην δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες και ένα βίντεο, με το νέο Astra GTC να εμφανίζεται σε ψηφιακή μορφή παρά το γεγονός ότι το αυτοκίνητο είναι ήδη έτοιμο και απλά εκτελεί τις τελευταίες δοκιμές του.

Στην συνέχεια ακολουθεί και το βίντεο από το Opel Astra GTC

[dcs_img width=”300″ height=”135″ thumb=”true” icon=”play” framed=”black” desc=”Opel Astra GTC” lightbox=”true” title=”Opel Astra GTC” url=”http://www.youtube.com/watch?v=eeOWJq2FhKo”]https://www.cretadrive.gr/wp-content/uploads/2011/01/video-player.jpg[/dcs_img]

Τέλος, περισσότερα στοιχεία, όπως και οι τιμές του, θα δοθούν στην δημοσιότητα από την Opel στις 7 Ιουνίου, όποτε και θα ανοίξουν πλέον και τα βιβλία για τις παραγγελίες του νέου 3θυρου Astra. Οπότε απλά… Stay TUNED!!!

Related Posts

Τι θα γίνει με τα τέλη κυκλοφορίας 2020
Τι θα γίνει με τα τέλη κυκλοφορίας 2020;
Μάχη για να μην αυξηθούν τα τέλη κυκλοφορίας
Μάχη για να μην αυξηθούν τα τέλη κυκλοφορίας
Τι αλλάζει στα τέλη κυκλοφορίας το 2020
Τι αλλάζει στα τέλη κυκλοφορίας το 2020;
Έρευνες στην Opel για το dieselgate
Έρευνες στην Opel για το dieselgate
Αρέσει σε %d bloggers: