Το Off Road Club Ηρακλείου έκοψε την πίτα του 2010

Με Βροχή, παιχνίδια στις λάσπες και 65 «τετρακίνητα» πραγματοποιήθηκε το κοπή τη πίτα (off road edition)…

Σήμερα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2010, το Off Road Club Ηρακλείου, στην ορεινή περιοχή του Στρούμπουλα Ηρακλείου.

Οι συμμετοχές πολλές, η διάθεση στα ύψη και η βροχή πρόσφερε τις ιδανικές συνθήκες για μια πολύ όμορφη βόλτα στον ορεινό όγκο του Ηρακλείου.

off-road-club-herakliou-kopi-ti-pita-2010Η βόλτα ξεκίνησε στις 10 το πρωί από το καθιερωμένο σημείο συνάντησης στο Παγκρήτιο στάδιο, όπου είχαν μαζευτεί 65 τετρακίνητα οχήματα, άλλα μεγαλύτερα και άλλα μικρότερα. Το κέφι ήταν αρκετό και όλοι ανυπομονούσαν να φθάσουν στο πρώτο σημείο παιχνιδιού, που δεν ήταν άλλο από την περιοχή Λιβάδι στον Κρουσώνα Ηρακλείου. Μετά από πολύ «σκαρφάλωμα» στο ομιχλώδες τοπίο ακολούθησε η διαδρομή προς τον χώρο που θα γινόταν και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η βροχή τις προηγούμενες ημέρες αλλά και σήμερα, φρόντισε ώστε στην περιοχή του Στρούμπουλα να υπάρχει αρκετή λάσπη και νερό, γεγονός που εκτίμησαν και με το παραπάνω οι περισσότεροι οδηγοί. Αυτό εξάλλου φάνηκε και από τις προσπάθειες τους να αλλάξουν το χρώμα των τετρακίνητων «φίλων» τους, σε καφέ…

off-road-club-herakliou-kopi-ti-pita-2010Όσο για τον τυχερό που βρήκε το φλουρί, έφυγε από την περιοχή του Στρούμπουλα με την καθοδήγηση ενός συστήματος GPS, ευγενική χορηγία της εταιρίας NIVAL.

Στην συνέχεια ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το κοπή τη πίτα_off road edition όπως το είδε ο φακός του cretadrive.gr

[dcs_ngg gid=”36″ width=”72″ height=”72″ count=”40″ bcolor=”#111111″ margin=”0px 0px 0px 0px”]

Stay TUNED

Related Posts

Το Off Road που δεν μασάει πουθενά
Το Off Road που δεν μασάει πουθενά!!!
Ποιο τζιπ είναι το 4x4 της Χρονιάς
Ποιο τζιπ είναι το 4×4 της Χρονιάς;
Δαμάζουν και την έρημο τα off road της Nissan
Δαμάζουν και την έρημο τα off road της Nissan
Συμβουλές για οδήγηση σε χιόνι και πάγο
Συμβουλές για οδήγηση σε χιόνι και πάγο
Αρέσει σε %d bloggers: