Ο Bloomberg θέλει να ξαναφτιάξει την Αμερική

Ο Bloomberg θέλει να ξαναφτιάξει την Αμερική

Ο Bloomberg θέλει να ξαναφτιάξει την Αμερική: Ο Μάικλ Μπλούμπεργκ επίσημα υποψήφιος για τον Λευκό Οίκο με σύνθημα Rebuild America

Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκη Μάικλ Μπλούμπεργκ ανακοίνωσε ότι θα θέσει υποψηφιότητα για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος, ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ το 2020.

«Θα είμαι υποψήφιος στις προεδρικές με στόχο να νικήσω τον Ντόναλντ Τραμπ και να ξαναφτιάξω την Αμερική. Δεν αντέχουμε άλλα τέσσερα χρόνια των απερίσκεπτων και ανήθικων ενεργειών του προέδρου Τραμπ» αναφέρει στον ιστότοπό του ο 77χρονος δισεκατομμυριούχος.

Υποψηφιότητα Μάικλ Μπλούμπεργκ για το χρίσμα των Δημοκρατικών το 2020

Να νικήσει τον Ντόναλντ Τραμπ και να ξαναχτίσει την Αμερική θέλει ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ που έθεσε υποψηφιότητα για το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του 2020.

Στην ιστοσελίδα του με τίτλο «ο Μάικ κάνει τη διαφορά» αναφέρει μεταξύ άλλων του λόγους που διεκδικεί το χρίσμα. «Δεν αντέχουμε άλλα τέσσερα χρόνια απερίσκεπτων και ανήθικων ενεργειών του προέδρου Τραμπ. Αντιπροσωπεύει μια υπαρξιακή απειλή για τη χώρα μας και τις αξίες μας. Εάν παραμένει κι άλλη θητεία,ίσως να μην μπορέσουμε ποτέ να αποκαταστήσουμε τη ζημιά».

Ο 77χρονος δισεκατομμυριούχος θέλει, όπως λέει, να νικήσει τον Ντόναλντ Τραμπ και να ξαναφτιάξει την Αμερική. Γι΄αυτό διεκδικεί με άλλους 17 υποψηφίους,ανάμεσά τους τον πρώην αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν, την Ελίζαμπεθ Γουόρεν και τον Μπέρνι Σάντερς το χρίσμα των Δημοκρατικών για την προεδρία.

Ο Μάικλ Μπλούμπεργκ είναι ο όγδοος πλουσιότερος Αμερικανός με περιουσία $ 54,4 δισεκατομμύρια, σύμφωνα με το Forbes. Γεννημένος στη Μασαχουσέτη, ξεκίνησε τις δραστηριότητές του ως τραπεζίτης της Wall Street προτού προχωρήσει στη δημιουργία της αυτοκρατορίας οικονομικών εκδόσεων που φέρει το όνομά του. Οργάνωσε μια επιτυχημένη εκστρατεία για να γίνει δήμαρχος της Νέας Υόρκης το 2001 και παρέμεινε στη θέση του για τρεις συνεχείς θητείες έως το 2013.

Οι Δημοκρατικοί θέλουν να διαλύσουν το Facebook

Advertisements

Related Posts

Οι Ισπανοί φορολογούν την GAF
Οι Ισπανοί φορολογούν την GAF
Χαμός με τις επιθέσεις DDoS στο τέλος του 2019
Χαμός με τις επιθέσεις DDoS στο τέλος του 2019
Τι είναι πάλι το κβαντικό Internet
Τι είναι πάλι το κβαντικό Internet;
Το Facebook ψήφισε Τραμπ το 2016
Το Facebook ψήφισε Τραμπ το 2016
Αρέσει σε %d bloggers: