Η ζωή του Nissan GT-R πάνω από τα 300 χιλιόμετρα στο σκηνικό της Autobahn… 

Σαφώς και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τους σκοπούς του Nissan GT-R. Όπως και όλες οι προηγούμενες γενιές του, έτσι και η νέα γενιά του GT-R έχει τους ίδιους κακούς σκοπούς.

Μόλις βρεθεί στο φυσικό του περιβάλλον, δηλαδή μια πίστα, τότε μάλλον μόνο η απόλυτη επιτάχυνση και ταχύτητα έχει σημασία για τον τυχερό που θα βρεθεί πίσω από τα ηνία του πανίσχυρου godzilla.

Αν και είμαστε κάθετα αρνητικοί σε αυτό, ωστόσο το αναφέρουμε ως παράδειγμα προς αποφυγή. Η περίφημη Autobahn στην Γερμανία, όσο ασφάλεια και να προσφέρει η κατασκευή της, δεν παύει να είναι ένας δημόσιος δρόμος, έστω και χωρίς όρια ταχύτητας που, που χρησιμοποιείται από όλους. Έτσι λοιπόν δεν αποτελεί και το ιδανικό περιβάλλον για κάποιον που έχει στην κατοχή του ένα GT-R ανεξαρτήτου γενεάς και έχει βαλθεί να φτάσει τους 480 έως 550 ίππους του, ανάλογα πάντα με την γενιά του, στο απόλυτο κόκκινο

Ο πρωταγωνιστής πάντως στο βίντεο που ακολουθεί το έκανε, κακώς κατά την γνώμη μας, δεν χάθηκαν άλλωστε οι πίστες στην Γερμανία. Όπως και να χει έφτασε το κοντέρ στα όρια του και συγκεκριμένα στα 312km/h… και εμείς το βλέπουμε, αλλά δεν το κάνουμε, εκτός και αν βρεθούμε στην “πράσινη κόλαση”

[dcs_img width=”300″ height=”135″ thumb=”true” icon=”play” framed=”black” desc=”Nissan GT-R στα 312km/h” lightbox=”true” title=”Nissan GT-R στα 312km/h” url=”http://www.youtube.com/watch?v=OrpkE7l5sMI&feature=player_embedded “]https://www.cretadrive.gr/wp-content/uploads/2011/01/video-player.jpg[/dcs_img]

GoldenDeals. Δες τις προσφορές του GoldenDeals. Εγγράψου και απόκτησέ τις τώρα!

Advertisements

Related Posts

To Nissan GT-R NISMO και σε LEGO
To Nissan GT-R NISMO και σε LEGO!
45 Supercars
45 Supercars ξερνούν… φωτιά!!!
Ξεστόλισμα χριστουγεννιάτικου δέντρου σε 2secs
Ξεστόλισμα χριστουγεννιάτικου δέντρου σε 2secs
45 Supercars
45 Supercars ξερνούν… φωτιά!!!
Αρέσει σε %d bloggers: