Ξεκίνησε η διάθεση του νέου Pro Cee’d στην Ελλάδα με τιμές από 12.500 ευρώ…

Ξεκίνησε η διάθεση του νέου Pro Cee’d στην Ελλάδα, επεκτείνοντας την γκάμα του μικρομεσαίου Kia

Αν και Kia, το νέο Pro Cee’d, διαθέτει μια ξεχωριστή και εξαιρετικά δυναμική σχεδίαση και σε καμία περίπτωση δεν θα θεωρηθεί υπερβολή αν πούμε ότι φέρνει λίγο ακόμα και σε coupe μοντέλο.

Το νέο Pro Cee’d διατίθεται στην ελληνική αγορά με 1.400άρη βενζινοκινητήρα και 1.4 Diesel, σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού και τιμή από 12.500 ευρώ με απόσυρση.

Kia Pro Cee’d GT-03

Πιο συγκεκριμένα, η βασική έκδοση Instyle με κινητήρα 1.4 βενζίνης 100 ίππων διατίθεται προς 12.500 ευρώ (με απόσυρση) διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας, όπως κλιματισμό, ESP και 6 αερόσακους.

Το πλουσιότερο Pro Cee’d 1.4 Diesel Uptown (15.340 € με απόσυρση), διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό φώτα LED, προβολείς ομίχλης, ηχοσύστημα Rcd-mp3 με θύρα USB και χειριστήρια στο τιμόνι, τιμόνι και μοχλό ταχυτήτων με επένδυση δέρματος και αλουμινένιες ζάντες 16” που εφοδιάζονται με ελαστικά Continental.

Ο 1.4 Diesel αποδίδει 90 ίππους και 220Nm ροπής, έχοντας μέση κατανάλωση μόλις 4,3 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

Τη μετάδοση της κίνησης αναλαμβάνει χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ τα φρένα αποτελούνται από εμπρός αεριζόμενα δισκόφρενα διαστάσεων 300mmx60mm που προέρχονται από την έκδοση Pro Cee’d GT των 204 ίππων και τα πίσω διαστάσεων 262mmx10mm.

Advertisements

Related Posts

Βόλτα στο Μουσείο της SKODA
Βόλτα στο Μουσείο της SKODA
Μια κλεφτή ματιά στο μουσείο της Porsche
Μια κλεφτή ματιά στο μουσείο της Porsche
Μειώνεται η παραγωγή αυτοκινήτων
Μειώνεται η παραγωγή αυτοκινήτων
Τα best seller αυτοκίνητα στην Ελλάδα
Τα best seller αυτοκίνητα στην Ελλάδα
Αρέσει σε %d bloggers: