Κοντά σε νέα συμφωνία με την Mclaren φαίνεται να βρίσκεται ο Lewis Hamilton…

Δεν είναι η πρώτη αλλά ούτε και η τελευταία φορά που ακούμε τον Martin Whitmarsh να λέει πως είναι σίγουρος ότι ο Lewis θα υπογράψει το συμβόλαιο για την παραμονή του στην ομάδα της McLaren Mercedes.

Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι το συμβόλαιο του Lewis Hamilton, που βρίσκεται σε ισχύ από το 2007 όταν και ξεκίνησε να αγωνίζεται στην F1, λήγει στο τέλος αυτής της αγωνιστικής περιόδου και ο Ηamilton μένει ελεύθερος ή μήπως όχι;

Το αφεντικό στη McLaren, Martin Whitmarsh πιστεύει πως το «θέμα» Lewis θα έχει αίσιο τέλος και ο Hamilton θα παραμείνει στη Βρετανική ομάδα. Μάλιστα ισχυρίζεται πως η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών είναι πιο κοντά από ποτέ.

“Εγώ και ο Lewis έχουμε συζητήσει πάνω σε αυτό το θέμα 2-3 φορές. Νομίζω πως είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε μια συμφωνία. Τον γνωρίζω από όταν ήταν 11 χρόνων και οι συζητήσεις μας είχαν κεντρικό θέμα το πως θα νικήσουμε τις άλλες ομάδες και πως η McLaren θα κερδίζει αγώνες. Δε συζητάμε τέτοια θέματα όταν είμαστε σε Grand Prix διότι θεωρώ πως δεν υπάρχει το κατάλληλο περιβάλλον”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Martin Whitmarsh.

Ενώ μιλώντας στο Autospor ο ισχυρός άντρας της Mclaren ανέφερε ότι: “Σχετικά με το συμβόλαιο και πάλι. Ο Lewis έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να μείνει στην ομάδα, κάτι που θέλουμε και εμείς. Τα πράγματα κυλούν προς τα εκεί. Είναι πλέον θέμα χρόνου. Το μόνο που μένει στην ομάδα είναι να κερδίζει αγώνες και να βρίσκεται στην κορυφή”

Εμείς πάντως πιστεύουμε ότι θα είχε πολύ πλάκα να τον βλέπαμε στην Scuderia, να μάχεται για την πρωτιά και τους τίτλους κόντρα στον Alonso. Το ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο, απλά το αναφέρουμε ως ένα σενάριο που θα είχε πολύ ενδιαφέρον αν γινόταν. Στον κόσμο της Formula 1 όλες οι σκέψεις επιτρέπονται καθώς και τα όνειρα επίσης…

Advertisements

Related Posts

Στην Formula 1 θέλουν να κολλήσουν κορονοϊό
Στην Formula 1 θέλουν να κολλήσουν κορονοϊό
Μηχανήματα υποστήριξης αναπνοής από Mercedes
Μηχανήματα υποστήριξης αναπνοής από Mercedes
Ο Χάμιλτον κατέκτησε τον τίτλο στη F1
Ο Χάμιλτον κατέκτησε τον τίτλο στη F1
45 Supercars
45 Supercars ξερνούν… φωτιά!!!
Αρέσει σε %d bloggers: