Και νέο δέμα στον Στουρνάρα!!!

Τρόφιμα μαζεύει και η ΠΟΕ ΟΤΑ για τη μητέρα του Στουρνάρα… 

Κύμα …ειρωνίας σαρώνει την Ελλάδα μετά την περίφημη δήλωση του Γιάννη Στουρνάρα ότι η μητέρα και η πεθερά του ζουν με 500 ευρώ. Η ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφάσισε κι αυτή να δώσει ένα χέρι βοηθείας στον υπουργό Οικονομικών.

Με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας συγκεντρώνονται τρόφιμα, τα οποία θα παραδοθούν στον τσάρο της οικονομίας το πρωί της Πέμπτης στο υπουργείο Οικονομικών. Να θυμίσουμε βέβαια και το: Το δέμα έφτασε στον Στουρνάρα

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ , η οποία όπως υποστηρίζει δεν μπορεί να μείνει απαθής στο δράμα της οικογένειες του κ. Στουρνάρα με σχετική ανακοίνωση απευθύνει έκκληση στους απολυμένους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης “να δείξουν έμπρακτα την κοινωνική ευαισθησία τους σε μια οικογένεια που δεν μπορεί να ζήσει με 500,00 ευρώ». Καλεί λοιπόν τους απολυμένους να συμπαρασταθούν στην “φουκαριάρα” τη μανούλα και την πεθερούλα του Γιάννη Στουρνάρα”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ κάνει λόγο για μία εκπληκτική ανταπόκριση από όλες τις πόλεις της χώρας. “Φθάνουν στα γραφεία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. τρόφιμα (πατάτες, κρεμμύδια, ρύζι, φασόλια, φάβα, μακαρόνια, λάδι, ξύδι, τσίπουρο, κουνέλια, κοτόπουλα και αυγά ημέρας) και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους του αλληλέγγυου και ευαίσθητου εργαζόμενου. Μάλιστα εργαζόμενος προθυμοποιήθηκε να θυσιάσει όλο το κοπάδι του για την οικογένεια του Γιάννη Στουρνάρα” αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.

Παράλληλα, η Ομοσπονδία υποστηρίζει πως “ένας άλλος αλληλέγγυος στον κ. Στουρνάρα είναι πρόθυμος κάθε μέρα να πηγαίνει ένα λίτρο φρέσκο γάλα, που θα το αρμέγει ο ίδιος, καθώς είδε τον Υπουργό μας λιγάκι “κομμένο” από τις σκληρές διαπραγματεύσεις και την πίεση της τρόικα”.

Advertisements
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Απίστευτη καταγγελία για την Cosmote
Απίστευτη καταγγελία για την Cosmote
Εκατομμύρια για επικοινωνιακή πολιτική και όχι για την υγεία
Εκατομμύρια για επικοινωνιακή πολιτική και όχι για την υγεία
Μόλις στο 3.5% του ΑΕΠ τα μέτρα της ΝΔ
Μόλις στο 3.5% του ΑΕΠ τα μέτρα της ΝΔ
Αρέσει σε %d bloggers: