Επίσημο teaser video για το MV Agusta Turismo Veloce 800…

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της EICMA η ιταλική εταιρία αποφάσισε να τραβήξει πρώτη τα φώτα πάνω της δίνοντας στη δημοσιότητα το teaser video του MV Agusta Turismo Veloce 800.

Αν και δεν φαίνεται πουθενά ολόκληρη στο εν λόγω βίντεο η νέα μοτοσικλέτα της ιταλικής εταιρίας φαίνεται να έχει επηρεαστεί αισθητικά από τα υπάρχοντα μοντέλα της MV Agusta, με το αποτέλεσμα όμως να είναι για άλλη μια φορά εντυπωσιακό.

Led, έγχρωμη οθόνη του πίνακα οργάνων, εντυπωσιακή σχεδίαση της ουράς, με τα φωτιστικά να είναι επίσης από LED αλλά και η εξάτμιση με τις τρεις απολήξεις που έχει γίνει πια σήμα κατατεθέν για τα τρικύλινδρα ιταλικά μοντέλα, είναι μερικά από τα κυριότερα highlights της νέας MV Agusta Turismo Veloce 800, όπως βλέπουμε και στο παρακάτω teaser video

mv-agusta-rivale-800-2013

Τέλος, αυτό που ξεχωρίζει είναι η ημι-ενεργητική ανάρτηση της Sachs, που τη βλέπουμε για πρώτη φορά σε μοτοσικλέτα κάτω από 1.000 κ.εκ.!

[dcs_img width=”300″ height=”135″ thumb=”true” icon=”play” framed=”black” desc=”MV Agusta Turismo Veloce 800″ lightbox=”true” title=”MV Agusta Turismo Veloce 800″ url=”http://www.youtube.com/watch?v=4Gr57ijmmsM”]https://www.cretadrive.gr/wp-content/uploads/2011/01/video-player.jpg[/dcs_img]

Related Posts

Φύλλο και φτερό οι συνδρομητές του Netflix
Φύλλο και φτερό οι συνδρομητές του Netflix
Ετοιμάζονται τα βενζινάδικα για εναλλακτικά καύσιμα
Ετοιμάζονται τα βενζινάδικα για εναλλακτικά καύσιμα
Περισσότερα data για όλους
Περισσότερα data για όλους
Τρελά πρόστιμα για τα αδήλωτα Airbnb's
Τρελά πρόστιμα για τα αδήλωτα Airbnb’s
Αρέσει σε %d bloggers: