Μέτρα Τροχαίας για την Καθαρά Δευτέρα

Ενισχυμένα μέτρα θα λάβει η Τροχαία για την Καθαρά Δευτέρα λόγω της αυξημένης κυκλοφορίας… 

Θα διατεθούν περιπολικά, μοτοσικλέτες και συμβατικά οχήματα, με το ανάλογο προσωπικό και εξοπλισμό για την αποτελεσματική αστυνόμευση του οδικού δικτύου της χώρας.

Τα μέτρα περιλαμβάνουν τροχονομική αστυνόμευση του οδικού δικτύου σε τομείς, με βάση τις ιδιαίτερες κυκλοφοριακές συνθήκες κάθε περιοχής, και ενισχυμένη αστυνομική παρουσία και αστυνόμευση στα σημεία που συνήθως πραγματοποιούνται τροχαία.

Ακόμη τη κυκλοφορία θα ρυθμίσουν και οι πεζοί τροχονόμοι σε βασικές διασταυρώσεις και στα σημεία που θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις.

Ακόμη σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα, θα αυξηθούν ιδιαίτερα τα μέτρα τροχαίας στις εσόδους και τις εξόδους των πόλεων αλλά και στους χώρους όπου παρατηρείται μαζική διακίνηση επιβατών (αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμοί, κ.λ.π.)

Συνεργεία της Τροχαίας θα διενεργούν ειδικούς και γενικούς ελέγχους ( ιδιαίτερα για τη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων, όπως υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αντικανονικό προσπέρασμα, κ.λπ. καθώς και παραβάσεων που ευθύνονται για την πρόκληση σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων, όπως η χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση).

Related Posts

Αυτόκινητα χωρίς οδηγό στην Μόσχα
Αυτόκινητα χωρίς οδηγό στην Μόσχα
Ο δεκάλογος της ασφαλούς οδήγησης
Ο δεκάλογος της ασφαλούς οδήγησης
Σημαντικές συμβουλές ασφαλούς οδήγησης
Σημαντικές συμβουλές ασφαλούς οδήγησης
Προστατευτικός εξοπλισμός του Αναβάτη
Προστατευτικός εξοπλισμός του Αναβάτη
Αρέσει σε %d bloggers: