Ήρθε το νέο Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo… μόνο για videogames όμως!!!

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε πλήρως το AMG Vision Gran Turismo που είναι ένα από τα μοντέλα της γκάμας του ομώνυμου game που λανσάρεται στις 6 Δεκεμβρίου.

Αν και το συγκεκριμένο supercar της γερμανικής φίρμας δεν πρόκειται να βγει ποτέ στους πραγματικούς δρόμους, η Mercedes-Benz το κατασκεύασε σε κλίμακα 1 προς 1 για τους σκοπούς των εγκαινίων του δικού της Research & Development Center στη Sunnyvale, στην California.

Στο AMG Vision Gran Turismo ο V8 κινητήρας έχει τοποθετηθεί εμπρός την ίδια στιγμή που η κίνηση μεταδίδεται στον πίσω άξονα και οι πόρτες ανοίγουν φυσικά αλά Gullwing. Κάτω από το καπό του κρύβεται ένας κινητήρας V8 εξελιγμένος φυσικά από την AMG που αποδίδει 585 ίππους και 81,4 κιλά ροπής. Το νέο AMG Vision Gran Turismo ζυγίζει 1.384 kg.

mercedes-benz-amg-vision-gran-turismo-gt

Το Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo θα είναι διαθέσιμο υλικό για download αποκλειστικά για το GranTurismo 6 που λανσάρεται στις 6 Δεκεμβρίου για το PlayStation 3.

Δείτε και το σχετικό βίντεο στην συνέχεια…

[dcs_img width=”300″ height=”135″ thumb=”true” icon=”play” framed=”black” desc=”Mercedes-Benz TV Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo – Teaser” lightbox=”true” title=”Mercedes-Benz TV Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo – Teaser” url=”http://www.youtube.com/watch?v=CdYIMpH1X7k”]https://www.cretadrive.gr/wp-content/uploads/2011/01/video-player.jpg[/dcs_img]

Related Posts

10 αυτοκίνητα πάθος για κάθε άντρα
10 αυτοκίνητα πάθος για κάθε άντρα!!!
Βγήκε και supercar με ενυδρείο
Βγήκε και supercar με ενυδρείο
45 Supercars
45 Supercars ξερνούν… φωτιά!!!
Sexy γυναίκες vs Ferrari
Sexy γυναίκες vs Ferrari
Αρέσει σε %d bloggers: