Ήρθε το νέο Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo… μόνο για videogames όμως!!!

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε πλήρως το AMG Vision Gran Turismo που είναι ένα από τα μοντέλα της γκάμας του ομώνυμου game που λανσάρεται στις 6 Δεκεμβρίου.

Αν και το συγκεκριμένο supercar της γερμανικής φίρμας δεν πρόκειται να βγει ποτέ στους πραγματικούς δρόμους, η Mercedes-Benz το κατασκεύασε σε κλίμακα 1 προς 1 για τους σκοπούς των εγκαινίων του δικού της Research & Development Center στη Sunnyvale, στην California.

Στο AMG Vision Gran Turismo ο V8 κινητήρας έχει τοποθετηθεί εμπρός την ίδια στιγμή που η κίνηση μεταδίδεται στον πίσω άξονα και οι πόρτες ανοίγουν φυσικά αλά Gullwing. Κάτω από το καπό του κρύβεται ένας κινητήρας V8 εξελιγμένος φυσικά από την AMG που αποδίδει 585 ίππους και 81,4 κιλά ροπής. Το νέο AMG Vision Gran Turismo ζυγίζει 1.384 kg.

mercedes-benz-amg-vision-gran-turismo-gt

Το Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo θα είναι διαθέσιμο υλικό για download αποκλειστικά για το GranTurismo 6 που λανσάρεται στις 6 Δεκεμβρίου για το PlayStation 3.

Δείτε και το σχετικό βίντεο στην συνέχεια…

[dcs_img width=”300″ height=”135″ thumb=”true” icon=”play” framed=”black” desc=”Mercedes-Benz TV Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo – Teaser” lightbox=”true” title=”Mercedes-Benz TV Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo – Teaser” url=”http://www.youtube.com/watch?v=CdYIMpH1X7k”]https://www.cretadrive.gr/wp-content/uploads/2011/01/video-player.jpg[/dcs_img]

Related Posts

To Nissan GT-R NISMO και σε LEGO
To Nissan GT-R NISMO και σε LEGO!
Υπηρεσία streaming βιντεοπαιχνιδιών από Google
Υπηρεσία streaming βιντεοπαιχνιδιών από Google
Έκαναν κόντρες με supercars και τους τσάκωσαν
Έκαναν κόντρες με supercars και τους τσάκωσαν
Βόλτα με 19 Porsche 918 Spyder στις Άλπεις
Βόλτα με 19 Porsche 918 Spyder στις Άλπεις
Αρέσει σε %d bloggers: