Κόντρα για το σποτ της ΟΝΝΕΔ κατά των Δημοσίων Υπαλλήλων

Προεκλογικό σποτ της νεολαίας της ΝΔ κατά των Δημοσίων Υπαλλήλων δημιούργησε μεγάλη οργή στις εργαζόμενες τάξεις…

Ο δημόσιος υπάλληλος που αντιτίθεται στην αξιολόγηση, πίνει το φραπέ του, δεν σηκώνει τηλέφωνο, τον τοίχο πίσω του κοσμούν αφίσες της συνδικαλιστικής του παράταξης και είναι συνδεδεμένος με την καρέκλα. Μ’ ένα σμπάρο, πολλά τρυγόνια στο σποτάκι της νεολαίας της ΝΔ.

Μετά το σποτ πήγαν για ποτό στην Πάολα ή σε κάποιο άλλο παρόμοιου επιπέδου λαϊκό μαγαζί ή την έβγαλαν σε κάποιο prive μπαράκι στο Κολωνάκι την Γλυφάδα ή το Κεφαλάρι; Δεν βολεύει και ο καιρός για την Μύκονο αν και οι Αλκυονίδες ημέρες καλά κρατούν…

Όπως και να χει η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ αναφέρει ότι το βίντεο της ΟΝΝΕΔ δείχνει μίσος για τον κόσμο της εργασίας.

Η ΑΔΕΔΥ εκφράζει “την έντονη αγανάκτησή της για το απαξιωτικό και συκοφαντικό, για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο, βίντεο της ΟΝΝΕΔ με θέμα την ‘αξιολόγηση’”.

“Δεν θα είχε αξία αναφοράς το δήθεν χιουμοριστικό – προεκλογικό βίντεο της ΟΝΝΕΔ αν πίσω από τα πολυχρησιμοποιημένα αρνητικά στερεότυπα δεν κρύβονταν τα αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής στο Δημόσιο και οι δραματικές επιπτώσεις τους στην Υγεία, στην Εκπαίδευση, στην καθημερινότητα εκατομμυρίων πολιτών.

Εκείνο που δεν μπορεί να κρυφτεί είναι το μίσος για κάθε συλλογικότητα, για το Δημόσιο, αλλά και για τον κόσμο της εργασίας συνολικότερα”, σημειώνει η ΑΔΕΔΥ και καταλήγει:

“Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για την υπεράσπιση των κοινωνικών αγαθών και του δικαιώματος στη μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους και όλες ενάντια στην πολιτική των απολύσεων, των διαθεσιμοτήτων της ανεργίας και της εξαθλίωσης ευρύτερων κοινωνικών στρωμάτων”. Και επειδή μας αρέσει να τα λέμε και την άποψη μας πάντα καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα βασικά πράγματα. Οι περισσότεροι Δημόσιοι Υπάλληλοι (δεν μιλάμε για συνδικαλιστές) θέλουν και ζητούν την αξιολόγηση, αυτό το έκτρωμα που έχουν βαπτίσει ως αξιολόγηση δεν θέλουν. Ας αξιολογήσουν πρώτα τις δομές, ας βάλουν σωστούς στόχους, ας βάλουν επιμόρφωση, πράγματα όχι μόνο απαραίτητα για μία αξιολόγηση αλλά και αυτονόητα και ας φτιάξουν ένα μοντέλο που θα είναι πράγματι αξιολόγηση και όχι παράνοια όπως το έκτρωμα που το βάπτισαν αξιολόγηση και θέλουν να γίνει αποδεκτό. Αυτό το μοντέλο που ονομάζουν οι ίδιοι ως αξιολόγηση δεν είναι τίποτα άλλο από απλά ένας τρόπος για να πετάξουν κόσμο έξω. Το εντυπωσιακό είναι ότι και πάλι οι άξιοι θα βρεθούν έξω, με τους βολεμένους και πάλι να παραμένουν εντός αυτού του βαθιά κομματικού μοντέλου. Όσο για τους… ΟΝΝΕΔίτες… ας δουν λίγο την μασκότ τους μέχρι την επόμενη εκδρομή – πάρτι στην Μύκονο, κλπ: Η ΟΝΝΕΔ ξεβρακώνεται σε strip club…

Advertisements

Related Posts

Κίνδυνος για θερμό επεισόδιο Ελλάδας - Τουρκίας
Κίνδυνος για θερμό επεισόδιο Ελλάδας – Τουρκίας
Πάμε για έμμεσο πόλεμο με Τουρκία;
Πάμε για έμμεσο πόλεμο με Τουρκία;
Θα την ψήφιζε αλλά θα είναι στις ΗΠΑ
Θα την ψήφιζε αλλά θα είναι στις ΗΠΑ
Έπεσαν πρόστιμα και σε λέσχη καπνιστών
Έπεσαν πρόστιμα και σε λέσχη καπνιστών
Αρέσει σε %d bloggers: