Το King Of Europe επιστρέφει στο Ηράκλειο και την Κρήτη για τον μεγάλο τελικό στις 8 και 9 Οκτωβρίου!!! 

Η καρδιά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Drift χτυπάει στο Λιμάνι Ηρακλείου ξανά στις 8 και 9 Οκτωβρίου, στα πλαίσια του τελευταίου γύρου για το Kinf Of Europe Drift Series του 2011!!!

King-Of-Europe-Drift-Series-SerresΦαντάζομαι πως ιδιαίτερες συστάσεις για το απόλυτο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Drift, το King Of Europe, δεν χρειάζονται. Άλλωστε όσοι από εσάς είχατε παρακολουθήσει το περσινό τελικό, αγώνας που και πάλι είχε πραγματοποιηθεί στο Λιμάνι Ηρακλείου, έχετε ήδη καταλάβει γιατί μιλάμε και φυσικά μετράτε αντίστροφα για να βρεθείτε στον ίδιο χώρο παρέα με τις οσμές από το καμένο ελαστικό και το θέαμα που και για φέτος αναμένεται τι ίδιο ίσως και περισσότερο συναρπαστικό. Όσο για εσάς που πέρυσι το είχατε χάσει, απλά δείτε το βίντεο που ακολουθεί στο τέλος του άρθρου, πιστέψτε με είναι περισσότερο από αρκετό για να σας πείσει!!!

king-of-europe-drift-series-heraklion-port-posterΠάμε να δούμε μερικά στοιχεία για τον φετινό αγώνα του King Of Europe Drift Series… αγώνας στον οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 40 οδηγοί από 12 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης. Οι καλύτεροι οδηγοί της Ευρώπης, μαζί με τους καλύτερους της Ελλάδας και Κρήτης θα αράξουν στο Λιμάνι του Ηρακλείου με σκοπό να τα κάψουν όλα… τα sets ελαστικών που θα έχουν μαζί τους.

Περισσότεροι από 4000 θεατές αναμένεται να περάσουν με σκοπό να αποδώσουν φόρο τιμής στο απόλυτο Drift, μια από τις πιο θεαματικές μορφές του μηχανοκίνητου αθλητισμού, να μυρίσουν καμένο ελαστικό και να θαυμάσουν τα ιερά τέρατα της απόλυτης πλαγιολίσθησης.

Βέβαια σ’ αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι θα τους περιμένουν και ορισμένα αξεσουάρ για το αυτοκίνητο τους, αν φυσικά είναι ανάμεσα στους τυχερούς του διημέρου.

Τέλος, αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι ο τελικός του King Of Europe Drift θα προβληθεί στο Motors TV, το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό τηλεοπτικό κανάλι για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, στοιχείο που θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά από όσους ασχολούνται με τον τουρισμό, μιας και το συγκεκριμένο event θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την προβολή του Ηρακλείου και της Κρήτης γενικότερα στην Ευρώπη.

Μείνετε συντονισμένοι καθότι οι εκλπήξεις από την proaction racing συνεχίζονται και φέτος και το cretadrive.gr θα είναι εκεί…

Στην συνέχεια το βίντεο από τον περσινό αγώνα για να πάρετε μια πρώτη γεύση εσείς που τον χάσατε αλλά και για να τον θυμηθούμε όσοι ζήσαμε από κοντά αυτό το μοναδικό για την Κρήτη και Ελλάδα event, enjoy 🙂 …

[dcs_img width=”300″ height=”135″ thumb=”true” icon=”play” framed=”black” desc=”King Of Europe_DRIFT Heraklion” lightbox=”true” title=”King Of Europe_DRIFT Heraklion” url=”http://vimeo.com/16244545″]https://www.cretadrive.gr/wp-content/uploads/2011/01/video-player.jpg[/dcs_img]

Και για τους φωτογραφικούς τύπους υπάρχει και το King Of Europe Drift Series Heraklion, Crete 2010 – Photos

Advertisements

Related Posts

Βγάλανε τα supercars στα χώματα!!!
Βγάλανε τα supercars στα χώματα!!!
Βγάλανε τα supercars στα χώματα!!!
Βγάλανε τα supercars στα χώματα!!!
Βγάλανε τα supercars στα χώματα!!!
Βγάλανε τα supercars στα χώματα!!!
Σε ρυθμούς DRIFT και MDC το Λιμάνι Ηρακλείου!!!
Αρέσει σε %d bloggers: