Η ανατομία του iPhone 5S

Τι κρύβει μέσα του το νέο δημιούργημα της Apple, το νέο iPhone 5S;

Η γνωστή ιστοσελίδα iFixit αποφάσισε να κάνει ανατομία στο iPhone 5S, αποσυναρμολογώντας το, προκειμένου να αποκαλύψει την τεχνολογία που κρύβεται μέσα του και να αξιολογήσει πόσο εύκολα επισκευάζεται.

Το πιο ενδιαφέρον τμήμα του iPhone 5S, είναι βεβαίως το Touch ID, ο νέος αμφιλεγόμενος αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων, που ενσωματώθηκε στο νέο smartphone για να αυξήσει το επίπεδο ασφαλείας.

Σύμφωνα με το e-pcmag.gr, ο νέος επεξεργαστής Α7 συγκεντρώνει έντονο ενδιαφέρον, αφού δεν είναι ξεκάθαρο ποια εταιρεία τον κατασκευάζει, παρά το γεγονός ότι είχε αναφερθεί το όνομα της TSMC, μετά την, προσωρινή τουλάχιστον, λύση της συνεργασίας της Apple με τη Samsung.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την κάμερα, έχει παρόμοιες σημάνσεις με τα προηγούμενα μοντέλα και για το λόγο αυτό εικάζεται πως εξακολουθεί να την κατασκευάζει η Sony.

Δείτε το σχετικό βίντεο στην συνέχεια…

[dcs_img width=”300″ height=”136″ thumb=”true” icon=”play” framed=”black” desc=”iPhone 5S Teardown Round Up” lightbox=”true” title=”iPhone 5S Teardown Round Up” url=”http://www.youtube.com/watch?v=TzuRDujwb_A”]https://www.cretadrive.gr/wp-content/uploads/2011/01/video-player.jpg[/dcs_img]

Related Posts

Πώς δημιουργήθηκε η Google
Πώς δημιουργήθηκε η Google;
Η Google μετρά την ατμοσφαιρική ρύπανση
Η Google μετρά την ατμοσφαιρική ρύπανση
Μετέτρεψε Boeing 747 σε λουξ διαμέρισμα
Μετέτρεψε Boeing 747 σε λουξ διαμέρισμα
Ένα εντυπωσιακό ρετιρέ στο Μανχάταν
Ένα εντυπωσιακό ρετιρέ στο Μανχάταν
Αρέσει σε %d bloggers: