Η 23χρονη φοιτήτρια που σκοτώνει… κυριολεκτικά!!!

Είναι 23χρονη φοιτήτρια, έχει σκοτώσει 100 μαχητές του ISIS και έχει επικηρυχτεί για 1 εκατομμύριο δολάρια!!!

Η Joanna Palani είναι 23 ετών και είναι φοιτήτρια από την Δανία. Είναι επίσης επικηρυγμένη για 1 εκατομμύριο δολάρια!

Γιατί θα αναρωτηθείτε. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η 23χρονη φέρεται να έχει σκοτώσει πάνω από 100 μαχητές του ISIS, πολεμώντας στο πλευρό των Κούρδων αυτονομιστών στο Ιράκ και στην Συρία.

Η Joanna είναι ιρανοκουρδικής καταγωγής και γεννήθηκε σε ένα κέντρο προσφύγων στο Ιράκ, κατά την διάρκεια του πρώτου πολέμου στον Περσικό κόλπο. Έπιασε πρώτη φορά όπλο στα χέρια της όταν ήταν εννιά ετών, ενώ το 2014 παράτησε το κολλέγιο στην Κοπεγχάγη για να μεταβεί στην Συρία.

Όπως έγραψε στο λογαριασμό της στο Facebook ήθελε “να πολεμήσει για τα δικαιώματα των γυναικών, την δημοκρατία και για όλες τις Ευρωπαϊκές αξίες, που έμαθε μεγαλώνοντας στην Δανία”.

Στην αρχή πολέμησε εναντίον του καθεστώτος του Assad και αργότερα εναντίον του ISIS. Βοήθησε επίσης στην απελευθέρωση κοριτσιών που ανήκαν στην εθνοθρησκευτική ομάδα Γεζίντι, οι οποίες ήταν φυλακισμένες ως σκλάβες του σεξ στο Ιράκ.

Οι ηρωικές τις πράξεις τράβηξαν την προσοχή των Δανικών αρχών που της απαγόρεψαν να ξαναταξιδέψει στην εμπόλεμη περιοχή.

Όμως η Joanna αψήφησε την απαγόρευση και προσπάθησε να ταξιδέψει στο Καταρ. Οι αρχές της κατάσχεσαν το διαβατήριο και την έκλεισαν για 3 εβδομάδες στις μεγαλύτερες φυλακές τις Δανίας.

Σήμερα μετακινείται συνεχώς και αλλάζει συνεχώς τοποθεσίες φοβούμενη την αντεκδίκηση.

«Λυπάμαι που παραβίασα τον νόμο αλλά πίστευα πως δεν είχα άλλη επιλογή. Αυτοί για τους οποίους ρίσκαρα την ζωή μου, τώρα μου στερούν την ελευθερία μου. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα χάσω τα πάντα, πολεμώντας για την ελευθερία και την ασφάλειά μας».

palani_7palani_1palani_3palani_6palani_2palani_5palani_4palani_8

Advertisements

Related Posts

Η Deloitte προβλέπει τις νέες τάσεις
Η Deloitte προβλέπει τις νέες τάσεις
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Η κλιματική αστάθεια λιώνει τους πάγους
Η κλιματική αστάθεια λιώνει τους πάγους
Θεαματική κατάρρευση παγετώνων της Ανταρκτικής
Θεαματική κατάρρευση παγετώνων της Ανταρκτικής
Αρέσει σε %d bloggers: