Στρατιωτική παρέλαση υπερπαραγωγή!

Εντυπωσιακή μετάδοση από την ΕΡΤ της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης, συγκλόνισαν η πιλότος του ελικοπτέρου Απάτσι και η επίδειξη F-16 και το μήνυμα του πιλότου!!!

Ήταν μια παρέλαση που είχαμε χρόνια να παρακολουθήσουμε. Η στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ήταν σε όλα συγκλονιστική όπως και η μετάδοση που έγινε από την ΕΡΤ. Η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου κράτησε σχεδόν δυο ώρες και είχε απ’ όλα. Παλμό, φρόνημα αλλά και συγκλονιστικές στιγμές.

Όπως η γυναίκα πιλότος του ελικοπτέρου Απάτσι, τα συγκλονιστικά πλάνα μέσα από τα ελικόπτερα αλλά και το καθιερωμένο πλέον μήνυμα του πιλότου του F-16 ο οποίος ζήτησε απ’ όλους να κρατήσουμε την Ελλάδα και την σημαία ψηλά.

Από τις κορυφαίες στιγμές επίσης ήταν η πτώση αλεξιπτωτιστών στο Θερμαϊκό, οι εντυπωσιακοί ελιγμοί στο τέλος της παρέλασης από τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας αλλά και η στιγμή που αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού φώναζαν «Ζήτω το Ναυτικό».

Η παρέλαση έκλεισε με τρόπο εντυπωσιακό. Ένα F-16 έκανε ελιγμούς στον ουρανό της Θεσσαλονίκης, με τον πιλότο, σμηναγό Σωτήρη Στράλη, να στέλνει το δικό του μήνυμα από τον ασύρματο. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της δημοκρατίας…

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Ακριβότερα και άφαντα τα φοιτητικά σπίτια
Ακριβότερα και άφαντα τα φοιτητικά σπίτια
Στο τραπέζι η μείωση του αφορολόγητου
Στο τραπέζι η μείωση του αφορολόγητου
7 συμβουλές για το φοιτητικό σπίτι
7 συμβουλές για το φοιτητικό σπίτι
Χρήσιμα tips για ενοικίαση φοιτητικού σπιτιού
Χρήσιμα tips για ενοικίαση φοιτητικού σπιτιού
Αρέσει σε %d bloggers: